Ciprian Ciucu a dat vestea cea mare în Sectorul 6: Anunțul pe care îl așteptați! Dați mai departe ca să se știe

23 feb. 2021
560 Afișari
Ciprian Ciucu a dat vestea cea mare în Sectorul 6: Anunțul pe care îl așteptați! Dați mai departe ca să se știe

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a venit, luni seară cu o veste importantă pentru locuitorii sectorului pe care îl conduce. Astfel, la finalul lunii va fi demarată campania de curățenie generală pe micro-zone. Mai mult, acesta cere implicare civică și promite că poliția locală va face verificări pentru menținerea curățeniei.

Anunțul pe care îl așteptați
Am gândit campania de curățenie generală pe micro-zone (cca. 60 de blocuri) începând cu data 28 februarie! ADP Sector 6 își desfășoară campania de curățenie conform zonării din fotografie!

Vom începe cu Zona 6, din colțul din stânga-jos al hărții, vom continua cu Zonele 5, 4, 7, 8, 3, în acestă ordine, de jos în sus (vezi harta). Până la mijlocul verii vom termina TOT SECTORUL 6! Vom acoperi cca. o micro-zonă pe săptămână și vom comunica permanent unde ne aflăm și unde urmează să venim.

În același timp vom planifica ample acțiuni de curățare a unor obiective importante din Sector, cum ar fi Lacul Morii, Strada Liniei și altele! Vă aștept să mergem împreună, să fim voluntari să avem grijă de locurile în care trăim!

Operațiunile pe care le vom desfășura sunt următoarele:

1. Campanie de informare pe micro-zonă (cu 1 sau 2 săptămâni în prealabil, prin afișaj la scara blocului și telefoane date administratorilor de bloc, plus postări pe Facebook);
2. Toaletarea copacilor (ziua 1 și 2);
3. Astuparea / asfaltarea gropilor din carosabil (ziua 1 și 2);
4. Reparații, dotări / mobilier urban, scoatere garduri inutile (ziua 3, 4 și 5);
5. Întreținerea spațiilor verzi (ziua 3, 4 și 5);
6. Notificarea făcută cetățenilor pentru a-și muta temporar mașinile în ziua a 6-a pentru a face loc spălării străzilor și trotuarelor (ziua 1 și 2);
7. Spălarea străzilor și a trotuarelor de către operatorul de salubrizare Urban S.A. (ziua 5 și 6);
8. Marcarea locuri de parcare înregistrate la ADP.

Mai este și 9, după ce facem curat, poliția locală va veghea să se mențină! Fiecare asociație de locatari și fiecare proprietar de terenuri și curți va avea grijă de proprietățile care-i revin!

Implicare CIVICĂ. Dumneavoastră vă puteți implica și sunteți așteptați! Pentru operativitate, va trebui să vă pliați pe programul nostru pentru că vom avea echipe în zonă, putem planifica mașini care să vină să strângă gunoiul adunat!

Vă punem la dispoziție unelte și materiale (lopeți, greble, mânuși, saci etc.), veți putea solicita mașini care să ridice gunoiul.

Înscrierea se face la formularul de la această pagină: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala/
Este cea mai amplă campanie de curățenie planificată vreodată în București! Suntem încrezători, sperăm să vă avem aproape, poate nu va merge totul perfect de la început, testăm, învățăm aplicăm! Și o vom face în fiecare an!
Dați mai departe ca să se știe!

Cookies