Ciprian Ciucu a câștigat alegerile pentru șefia PNL București. Primarul Sectorului 6 a învins-o pe Violeta Alexandru

24 iul. 2021
273 Afișari
Ciprian Ciucu a câștigat alegerile pentru șefia PNL București. Primarul Sectorului 6 a învins-o pe Violeta Alexandru
Sursa foto: Facebook

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a fost ales președinte al filialei PNL București, după ce a câștigat alegerile împtriva Violetei Alexandru, cea care deținea funcția în prezent.

Anunțul victoriei lui Ciprian Ciucu la filiala Partidului Național Liberal din București a fost făcut de premierul Florin Cîțu, cel care l-a susținut pe primarul Sectorului 6 în aceste alegeri. Contracandidatul lui Ciucu a fost Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, care a fost susținută public de actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, potrivit G4media.

„Ciprian Ciucu este noul președinte al PNL București! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala și să aducem oamenii împreună.

Fără compromisuri în 2024 și sunt sigur că PNL va fi prima opțiune a bucureștenilor. Reușim împreună! Împreună suntem #echipacastigatoare”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Tot Cîțu a declarat că este de părere că guvernarea nu are de suferit după campania pentru alegerile din interiorul PNL. De asemenea, acesta a spus că așteaptă ca Ciprian Ciucu să „unească Bucureștiul”. Nu în ultimul rând, premierul i-a transmis lui Nicușor Dan că în 2024 PNL va sprijini un primar liberal pentru primăria generală.

Potrivit surselor, Ciucu ar fi obținut șefia PNL București cu nu mai puțin de 486 de voturi, în timp ce Violeta Alexandru a strâns 403 voturi de la colegii de filială.

Ce a transmis Ciprian Ciucu după câștigarea alegerilor

Primarul Sectorului 6, a realizat o postare pe pagina sa de Facebook la scurt timp după aflarea rezultatelor, postare prin care le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și în care a publicat componența echipei cu care acesta va colabora.

„Mulțumesc din suflet PNL București, vă mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi!

Echipa pe care trebuie sa o susținem mai departe este formată din:

Catalin Deaconescu – prim vicepresedinte
Diana Baciuna – prim vicepreședinte
Octavian Oprea – vicepresedinte
Tudorel Prună – vicepreședinte
Stelian Bujduveanu secretar general
Bogdan Ciocarlan – Trezorier
Daniela Pasareanu – Cenzor
Florin Berbecaru – COAMB

Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult.”, a transmis Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Cookies