Ciprian Ciucu a acuzat ASPA că falsifică documente, dar la scurt timp s-a răzgândit. Primarul Sectorului 6 a revenit cu un „update, de dragul adevărului”

26 ian. 2023
177 Afișari
Ciprian Ciucu a acuzat ASPA că falsifică documente, dar la scurt timp s-a răzgândit. Primarul Sectorului 6 a revenit cu un „update, de dragul adevărului”
Ciprian Ciucu a acuzat ASPA că falsifică documente, dar la scurt timp s-a răzgândit. Primarul Sectorului 6 a revenit cu un „update, de dragul adevărului”. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie a murit sfâșiată de o haită de câini în zona Lacul Morii, iar Ciprian Ciucu și ASPA aruncă vina dintr-o parte în alta. Miercuri, primarul Sectorului 6 a acuzat Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor că falsifică documente. Însă, la puțin timp după, primarul s-a râzgândit și a decis să revină cu un „update, de dragul adevărului”.

În documentul prezentat, ASPA demonstra că ar fi intervenit pentru capturarea câinilor din zona Lacul Morii, cu o săptămână înainte ca Ana Oroș să moară într-un mod tragic.

Ciprian Ciucu a acuzat ASPA că falsifică documente, dar la scurt timp s-a răzgândit: „Update, de dragul adevărului”

Ciprian Ciucu a declarat că a verificat documentul prezentat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, iar acesta este adevărat.

„Update, de dragul adevărului: Am verificat, documentul prezentat de ASPA se referă la o altă locație aflată la peste un 1km distanță de Drumul la Roșu, unde a fost făcută sesizarea PLS6 și a fost semnat câteva ore mai târziu de către un alt polițist local care nu avea cunoștințe despre sesizarea inițială. Nu este un document falsificat, așa cum am crezut inițial, dar manipularea rămâne: ce prezintă ASPA are legătură cu un alt loc, la 1 km distanță. Voi prezenta întotdeauna adevărul”, declară primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Context

Miercuri seară, Primăria Capitalei a postat pe pagina de Facebook un comunicat prin care arăta că, pe 14 ianuarie 2023, ASPA a intervenit în zona Lacul Morii – strada Drumul la Roșu și a cerut ca la acțiune să participe și un echipaj din cadrul Poliției Locale Sector 6. La finalul acțiunii, un polițist local a semnat un raport de activitate al ASPA, prin care s-a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată.

„La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un Raport de activitate în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată, au menționat și numele posibilului proprietar al terenului. Raportul a fost semnat și de polițistul local de la sectorul 6, prezent la acțiune.

Până în prezent nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, transmite Primăria Capitalei.

La scurt timp după această postare, primarul Sectorului 6 a acuzat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că ASPA a falsificat documentul de mai sus, iar polițistul local nu a semnat acel raport de activitate.

„Incredibil, s-a ajuns la falsificarea de documente! Acest lucru este penal! Politistul Local nu a semnat acel proces verbal! Nu au venit la sesizare! Au publicat în presă în urma cu câteva minute, un document falsificat. Vom cere o expertiză grafoscopică!
ASPA, vă afundați singuri!
Ireal, incredibil ce se întâmplă în administrația publică a Bucureștiului în anul 2023!”, spunea Ciprian Ciucu.

Cookies