ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Ciprian Barna este noul City Manager al Sectorului 1

Ciprian Barna este noul City Manager al Sectorului 1. Acesta are 40 de ani și, pe lângă studiile din România, a învâțat, conform CV-ului, și în Franța.

Primarul Clotilde Armand  a anunțat că orădeanul Ciprian Barna este noul City Manager al Sectorului 1.

El a fost ales dintre 400 de candidați care au participat la concursul pentru ocuparea acestui post.

”Am o experiență de peste 15 ani în administrația publică locală. Am participat la elaborarea, pregătirea și implementarea a peste 45 de proiecte cu finanțare europeană”, a declarat Ciprian Barna.

Absolvent al Facultății de Administrație Publică din Cluj și al Facultății de Drept din Oradea, acesta are un masterat în afaceri europene obținut la Universitatea Reims Champagne-Ardenne și a fost bursier al statului francez la Școala Națională de Administrație în înalte studii europene.

Barna a lucrat la Zona Metropolitană Oradea din 2006 și a urcat pe rând toate treptele profesionale până la funcția de director ocupată în perioada 2012 – 2014.

Ciprian Barna este noul City Manager al Sectorului 1

El s-a ocupat în perioada 2012 – 2015 de extinderea serviciului de transport local la nivel metropolitan, proiecte de dezvoltare a conectivității transfrontaliere între Oradea și Debrecen.

”Ciprian este un orădean ambițios care a ales să se alăture echipei noastre și este conștient de răspunderea pe care o are. Urmează să se ocupe de coordonarea Direcției de Investiții, de achizițiile publice ale Administrației Domeniului Public, și proiectele europene derulate prin intermediul Serviciului Programe, Strategii și Proiecte. Împreună cu noi va pune umărul la reconstrucția și modernizarea Sectorului 1”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button