Ciomu 2? O doctoriță de la Colțea, cercetată penal după ce a scos 14 dinți unui pacient cu sinuzită

de:
07 sept. 2012
2 Afișari
Ciomu 2? O doctoriță de la Colțea, cercetată penal după ce a scos 14 dinți unui pacient cu sinuzită

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost internat timp de mai multe luni la Spitalul Colţea, din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu sinuzită cronică, relatează stirileprotv. El a urmat un tratament specific acestei afecţiuni, însă din cauză că boala nu a răspuns medicamentelor el a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Deşi medicii au făcut toate cele necesare pentru a-i retrage infecţia, băiatul a constatat cu stupoare când s-a trezit din anestezie că îi lipsesc nu mai puţin de 14 dinţi.

Specialistii in ORL spun insa ca numarul dintilor extrasi este exagerat de mare si ca in situatia in care o infectie sinusoidala are ca punct de plecare o cauza dentara oricum NU se extrag mai mult de 3 dinti.

Doctorita care a facut operatia se apara si spune ca procedat ca la carte.

Dupa operatie mama si-a vizitat fiul la spital si a fost ingrozita cind i-a gasit dintii legati intr-o fasa medicinala. A mers imediat la medic si i-a cerut explicatii.

In paralel femeia, socata de felul in care l-a gasit pe fiul ei, a cerut o expertiza specialistilor de la IML. Si acestia au avut insa nevoie de lamuriri suplimentare si s-au adresat mai departe spitalului de stomatologie ca sa afla motivul extractiei multiple.

În plus, părinţii băiatului sunt dispuşi să meargă în instanţă cu acest caz, deoarece băiatul are nevoie de nu mai puţin de 16.000 de euro pentru a-şi reface dantura.

Cookies