ARHIVA B365

Cioloş anunţă că va reface fotografia oficială cu miniştrii cabinetului său

„Şi pe mine m-a deranjat când am văzut. Nu mi-am dat seama de aceste lucru când poza a fost făcută. A fost regula de protocol a ministerelor, care le-a dus pe doamne în spate, aşa cum în Parlament, în momentul votului din plen, am fost puțin supărat că doamnele au fost puse în spate și bărbații în față. Mi s-a explicat că asta e regula de protocol, că ministerele se pun în ordine alfabetică. Întâmplarea a făcut că doamnele au fost puse în spate. Cu prima ocazie cu care îi voi avea pe toți miniștrii la ședința de guvern o să refacem poza și dincolo de orice regulă de protocol, îmi asum această responsabilitate și să punem doamnele în față”, a declarat premierul Dacian Cioloș la RRA.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat că va convoca şedinţe de Guvern informale aproape în fiecare weekend, în perioada următoare, pentru a pregăti aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Prima reuniune a fost programată pentru sâmbătă, când au fost fi abordate cu precădere teme economice. 

Unii dintre ei pur şi simplu nu se văd în poza de grup, iar încadratura nefericită îi plasează inestetic pe câţiva dintre membrii cabinetului în afara panoului cu însemnele Guvernului. Ochiul atent al utilizatorilor reţelelor de socializare a observat, pe jos, la picioarele miniştrilor, bileţelele care indicau locul pe care trebuiau să-l ocupe demnitarii. Într-un interviu la postul public de radio, premierul Dacian Cioloş a explicat că regulile de protocol au impus această aranjare a miniştrilor, dar că va cere ca fotografia să fie refăcută, scrie digi24.ro. 

Miniştrii cabinetului Cioloş au semnat declaraţii de integritate

Premierul Dacian Cioloș a informat, duminică, că miniștrii Cabinetului său au semnat o declarație de integritate pe proprie răspundere, precizând că nu le-a impus acest lucru, ci le-a recomandat, pentru că este important să dea un semnal că anumite criterii de integritate trebuie să fie respectate de toată lumea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button