BAZAR

Ciocan „descinde” în librarii: lansează o nouă carte

Cartea publicată de şeful biroului de presă al IGPR se numeşte „O nouă arhitectura în Relaţiile Publice ale Poliţiei: Diplomaţia Publică”. Amănunte despre noua sa carte încă nu exista, ci doar coperta care a fost publicată pe contul său de Facebook astăzi, 11.11.2011 la ora 11:11. Comisarul Ciocan a pregătit şi un eveniment de lansare care va avea loc peste 10 zile, adică pe 20.11.2011 la ora 20:11.

Noul volum se fundamentează pe precedentele sale proiecte şi are la baza prevederi legale în vigoare în România şi principii de PR şi este girată de profesionişti în acest domeniu, recunoscuţi atât în ţara cât şi în Europa. „Domnul Christian Ciocan, autorul acestei lucrări de specialitate, este el însuşi un comunicator credibil, cu o experienţă remarcabilă, cu o recunoaştere internă şi internaţională semnificativă, constituind o garanţie pentru fundamentarea unor politici publice bazate pe adevăr, pe conservarea valorilor noastre naţionale şi religioase. Ca membru al Consiliului Director al Fundaţiei Colegiului Naţional de Afaceri Interne recomand acest ghid de diplomaţie publică studenţilor Academiei de Poliţie şi C.N.A.I. care, prin conţinutul lui, sprijină ideea generoasă de ridicare prin cultură şi profesionalism a nivelului serviciilor publice”, spune prof. Univ. Dr. Cristina Garlea – Cercetător ştiinţific gradul I – Academia Română.

Noua carte a lui Ciocan este a două în decurs de câteva luni. Prima, lansată în luna iulie, se numeşte „Purtătorul De Cuvânt şi Comunicarea Eficientă Poliţie – Mass-Media” şi a fost girata de Asociaţia Europeană a Directorilor de Comunicare, a cărui membru este de la începutul anului 2010.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button