ARHIVA B365

Cioacă, prins cu minciuna: Imagini în premieră cu Cristian Cioacă, din noaptea dispariţiei Elodiei

Imagini în premieră cu Cristian Cioacă din noaptea dispariţiei Elodiei au fost prezentate la Curtea de Apel Piteşti. Judecătorul şi avocatele ambelor tabere au analizat filmarea în care apare poliţistul, într-o benzinărie. El a fost prins, astfel, cu minciuna. In imagini se vede ca e îmbrăcat cu o cămaşă cu mânecă scurtă, deşi el declarase în anchetă că în noaptea respectivă purtase altceva, potrivit România TV.

Cioacă a fost filmat când alimenta maşina la o benzinărie din Braşov. El a contestat însă această înregistrare depusă la dosar spunând că era îmbrăcat diferit.

„Cristian Cioacă s-a văzut pe CD, era în benzinăria Petrom din Braşov, mergea la Piteşti, şi în jurul orelor 20.30, 20.33 era cu acea cămaşă cu mânecă scurtă. Cămaşa cu mânecă scurtă a fost găsită în râpă şi s-a stabilit fără niciun dubiu, avem rapoartele de expertiză prin care s-a stabilit clar ADN-ul lui Cristian Cioacă şi ce este şi mai important este că pe acea cămaşă s-a stabilit sângele Elodiei”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

O altă dovadă a crimei este preşul din baie. Procurorii spun că acesta a fost aruncat într-o râpă, alături de alte lucruri din casa familiei Cioacă- Ghinescu, obiecte pătate cu sângele Elodiei. Apoi, ca să ascundă urmele crimei, a aşezat în baie un preş identic, dar nou. Următorul termen de judecată va fi pe 1 noiembrie.

Instanţa a mai analizat şi alte 8 cutii de probe, care conţineau covoare, parfumuri şi plicuri din casa familiei Cioacă-Ghinescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button