Cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021. Ce filme poți vedea

06 feb. 2021
6791 Afișari
Cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021. Ce filme poți vedea

Nu știi ce cinematografe sunt deschise în București, în februarie 2021? Nici ce filme poți vedea ? Găsești, mai jos, o listă cu mai multe cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021 și ce filme se pot vedea în Capitală în această perioadă.

Ești interesat de cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021 după decizia autorităților de relaxare a măsurilor de siguranță împotriva Covid-19? Nimic mai simplu! B365.ro îți prezintă, mai jos lista de cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021 și ce filme poți vedea în Capitală.

Cinematografele, ca și teatrele, restaurantele, barurile, cafenelele sau sălile de jocuri de noroc din Bucureşti s-au redeschis la 30% din capacitate, începând de luni, 25 ianuarie, ca urmare a unei decizii adoptate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Astfel, s-a dispus reluarea activităţii în spaţii închise, la o capacitate de maxim 30% în domeniul HORECA, precum şi în domeniul cultural, de divertisment şi recreativ.

Cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021. Ce filme poți vedea

Pe lângă filmele din program, unele cinematografe au pogramat pentru luna februarie mai multe premiere interesante.

  • Les traducteurs (2019) – Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul dacă nu i se plătește o sumă colosală, o întrebare obsedantă bântuie grupul: de unde s-au scurs informațiile?
  • Wonder Woman 1984 (2020) – Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.
  • Tom and Jerry (2021) – Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei. Un amestec de animație clasică și acțiune.
  • The Marksman (2021) – La granița Statelor Unite cu Mexicul, în Arizona, Jim Hanson (Liam Neeson), un fermier și veteran al războiului din Vietnam, trece prin vremuri grele. Soția tocmai i-a murit de cancer, iar banca e pe cale să-i pună sub sechestru proprietatea.

Cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021. Ce filme poți vedea

  • La vérité (2019) – „The Truth” spune povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică.
  • Monster Hunter (2020) – În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală.
  • Love, Weddings & Other Disasters (2020) – Poveștile întretăiate ale mai multor cupluri, unele în formare, unele pe cale să se destrame, altele care doar visează să fie împreună, toate, unite de participarea la organizarea unei nunți.
  • Servants (2020) – 1980. Michal şi Juraj studiază la un seminar teologic din Cehoslovacia totalitară. De teamă că instituţia va fi desfiinţată, profesorii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca seminariştii să fie cât mai pe placul Partidului Comunist. Fiecare seminarist trebuie să decidă: va prefera calea mai uşoară a colaborării cu regimul sau va refuza, devenind astfel ţintă a supravegherii draconice a poliţiei secrete.

Cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021. Ce filme poți vedea

O listă complete în care găsiți cinematografe deschise în București, la început de februarie 2021, și ce filme poți vedea luna acestea găsesți AICI sau AICI.

Cookies