BAZAR

Cinematograf în aer liber și cazare gratuită pe viață, în Vama Veche, de 1 Mai 2014

Una din destinațiile tradiționale de 1 Mai este Vama Veche. În Vama Veche peste tot se muncește de zor. Mai sunt câteva zile până la sosirea turiștilor, așa că nu este timp de relaxare. De la patron la barman sau ospătar nimeni nu stă, informează Neptun tv.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni susțin că pentru vacanța de săptămâna viitoare toate camerele sunt rezervate.

„De 1 Mai hotelul e plin și îi așteptăm cu cel mai mare drag să vină la noi. O cameră dublă costă 200 de lei pe noapte, fără mic dejun, iar aceeași cameră, dar cu mic dejun inclus, costă 230 de lei pe noapte”, a spus o cameristă.

„Suntem pregătiți! Am renovat, după cum se vede! Sunt investiții noi făcute”, a declarat Alina Amza, manager complex turistic Vama Veche.

De cealaltă parte, un nou concept de camping se dezvoltă în Vama Veche. Mai precis, turiști pregătiți să stea la cort vor avea parte de un cinematograf în aer liber. Iar seria surprizelor este mult mai lungă.

„Pe lângă programul destul de încărcat de 1 Mai, am pregătit și o surpriză: celor care se vor tatua cu logo-ul campingului nostru, vor primi cazare pe viață, în fiecare vară câte un sejur”, a declarat Adelina Oprea, reprezentant camping Vama Veche.

În plus, în sudul litoralului vor avea loc și mai multe concerte, dar și un show automobilistic. Asta înseamnă curse de drift & drag la care vor participa piloți de renume mondial și bolizi de sute de cai putere.

„O să avem o serie de evenimente! Îi așteptăm pe cei ce vor să vină în Mangalia, pe cordonul Saturn-Venus, o să avem un eveniment auto, timp de 4 zile”, a declarat Cristian Radu, primarul Mangaliei.

Aproape 1000 de concurenți sunt așteptați să i-a startul la cursele ce sunt programate pe durata celor 4 zile de vacanță.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button