Cinema pe lacul din Parcul Drumul Taberei. În weekend poți să vezi filme din barcă sau din hidrobicicletă

19 aug. 2022
4608 Afișari
Cinema pe lacul din Parcul Drumul Taberei. În weekend poți să vezi filme din barcă sau din hidrobicicletă
Cinema pe lacul din Parcul Drumul Taberei. În weekend poți să vezi filme din barcă sau din hidrobicicletă

Vreme de trei zile, lacul din Parcul Drumul Taberei se va transforma în cinematograf pe apă. Un ecran gonflabil de 12 metri lungime și aproape 7 metri înălțime va fi montat pe fântâna din mijlocul lacului, iar spectatorii vor urmări filmele din cele 20 de bărci și 14 hidrobiciclete.

Locurile în bărci și în hidrobiciclete vor fi oferite gratuit primilor doritori, care vor veni la debarcader, iar accesul pe lac se va face cu o oră înainte de începerea evenimentului, anunță, pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Când poți merge la „Cinema sub Stele” în Parcul Drumul Taberei

Bucureștenii care care nu vor prinde o ambarcațiune se vor relaxa la film pe pufi colorați, ce vor fi amplasați pe iarbă, alături de un ceai rece. Evenimentul se numește ”Cinema sub Stele”, este organizat de Primăria Sectorului 6 și va avea loc în perioada 19-28 august, între orele 21.00 și 23.30. E de subliniat, totuși, că cinematograful va fi “pe apă”  doar de vineri până duminică cinematograful va fi pe apă. Apoi, pentru următoarele șapte zile, se va muta la amfitreatrul din parcul Drumul Taberei.

Ce filme poți vedea la „Cinema sub Stele”

Pentru “Cinema sub Stele”  sunt pregătite filme noi: de la documentare, animație și până la comedii, aventură, acțiune. ”Pentru mine, tu ești Ceaușescu”, ”Mărite-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiție oficială”, „Hai să cântăm din nou”, ”România Sălbatică”, ”Câinele, adevăratul meu prieten 2”, Mereu împreună”, ”Proful de spionaj”. În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară.

Cinematograful în aer liber se va muta din Parcul Drumul Taberei  în Parcul Crângași. Aicii, în perioada 2-11 septembrie, unde vor rula alte zece filme de top, tot în intervalul orar 21.00-23.30.

Cookies