BAZAR

Cinema în aer liber, în București, cu intrare GRATUITĂ. Ce film va rula marți

Filmul, în regia lui Nikolaj Arcel, este o producţie daneză din anul 2012 şi a fost nominalizat la Oscar – Cel mai bun film străin, Ursul de Argint de la Berlin, Globul de Aur, Oscarul european precum şi la premiile Cesar.

Centrându-se pe un triunghi amoros uimitor dintre Christian al VII-lea – un rege din ce în ce mai nebun (Mikkel Boe Følsgaard), un idealist – Struensee (Mads Mikkelsen) şi tânăra, dar puternica regină Caroline Mathilda (Alicia Vikander), drama este povestea captivantă a unor idealişti curajoşi care riscă totul în căutarea libertăţii poporului, dar mai presus de toate, este povestea unei iubiri pasionale şi interzise care a schimbat o naţiune întreagă.

Filmul „O afacere regală „este primul din seria celor zece proiecţii internaţionale şi româneşti care vor putea fi vizionate de către bucureşteni în perioada 20 august – 8 septembrie, în fiecare seară de marţi până duminică, gratuit, în parcul Titan.

Evenimentul este la cea de-a doua ediţie în sectorul 3 şi este parte a proiectului Caravana Metropolis, care aduce în România un concept popular peste hotare „Cinema în aer liber”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button