BAZAR

CINEMA ÎN AER LIBER. Ce film rulează GRATUIT, miercuri, în Parcul Titan

Cea de-a doua proiecție a filmului „Salonul lui Jimmy” este programată miercuri, 26 august, de la ora 21.00, în Parcul Titan – Insula Artelor.

Filmul este inspirat de o poveste adevărată şi îl urmărește pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se întoarce din America în satul natal și deschide un centru cultural pentru tineri. Aducând de peste Ocean jazz-ul și discuțiile pe teme politice, liberale, el stârnește reacția agresivă a Bisericii și a statului conservator.

„Regizorul Ken Loach prin „Salonul lui Jimmy” reuşeşte să captiveze mai ales prin atenţia la detalii. De la costume până la anumite expresii dispărute între timp din limba engleză de astăzi, „Jimmy’s Hall” aduce pe marele ecran, cu exactitate, o atmosferă de acum mai bine de 80 de ani.

Un ecran gonflabil de 120 m² și un proiector de 17.000 de lumeni vor transforma vizionarea acestui film într-o experiență de neuitat pentru publicul bucureștean.

Filmul „Salonul lui Jimmy” face parte din seria celor 24 de proiecții care vor putea fi vizionate de către bucureșteni în perioada 4 august-6 septembrie, în fiecare seară de marți până duminică, gratuit, în parcul Titan. Caravana „Cinema în aer liber” se desfăşoară în colaborare cu Metropolis Film”, anunţă Primăria Sectorului 3, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button