Cinema City din MEGA MALL difuzează vineri primul film 4DX din România. Care este prețul biletelor

de:
15 mai 2015
1 Afișari
Cinema City din MEGA MALL difuzează vineri primul film 4DX din România. Care este prețul biletelor

Noul multiplex din Mega Mall are 14 săli complet digitalizate, dintre care o sală 4DX, cu 128 de locuri, capacitatea totală simultană a multiplexului fiind de 2.366 de locuri, scrie Ziarul Financiar.

Prima proiecţie a cinematografului 4DX, unicul din România, deschis de Cinema City în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti, are loc vineri, de la ora 13.30, cu filmul „MadMax”, sala având o capacitate de 128 de locuri, iar preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt între 36 de lei şi 45 de lei. Fimul, în regia lui George Miller, îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Nicholas Hoult şi Charlize Theron.

Mega Mall, inaugurat în plin șantier: Deschiderea Mega Mall, între săpături și schele. FOTO

Preţul biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Cinematograful 4DX urmează să fie lansat oficial pe 19 mai, în cadrul unei conferinţe de presă.

CITEȘTE ȘI: Deschiderea Mega Mall: Robot desprins din filmele SF, printre vizitatori VIDEO

Cinema City România este parte a reţelei Cinema City Internaţional, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrală şi de Est. Compania deţine un lanţ de 99 multiplexuri Cinema City şi 10 teatre IMAX în şapte ţări, respectiv Israel, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Slovacia şi România.

La nivel global, există peste 150 de săli cu cinematografe 4DX în 30 de ţări. Majoritatea filmelor sunt produse la Hollywood (170 de pelicule), dar şi în Coreea de Sud (50 de pelicule).

Sălile trebuie să fie special concepute şi echipate cu tehnologie 4DX. Această nouă experienţă a fost disponibilă pentru public în 2009, odată cu lansarea filmului „Călatorie spre centrul pământului/ Center of the Earth in Seoul”, în Coreea de Sud. Tehnologia 4DX este deţinută şi dezvoltată de o companie din Coreea de Sud, CJ 4DPLEX, parte a CJ Group.

Cookies