CineGrand deschide primul cinema din București, la finalul lunii august

de:
14 aug. 2014
0 Afișari
CineGrand deschide primul cinema din București, la finalul lunii august

Cinegrand Auchan Titan va avea sapte sali de cinema, trei sali cu o capacitate mai mare la primul etaj al complexului comercial si alte patru la un nivel superior. Lucrarile la cinematograful Cinegrand din Auchan Titan se afla in plina desfasurare, in momentul de fata facandu-se ultimele teste pentru inaugurarea ce va avea loc spre finalul acestei luni.

„Lucrarile se afla pe ultima suta de metri. Estimam ca cinematograful va fi deschis publicului spre finalul lunii august”, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanti ai firmei care se ocupa de modernizarea spatiului de entertainment.

Complexul comercial Auchan Titan a mai beneficiat in urma cu cativa ani un cinematograf Starplex, spatiu pe care DEGI, proprietarul spatiului centrului comercial, l-au inchis in urma cu patru ani din cauza lipsei traficului. Indienii de la CineGrand mai detin in Romania un spatiu de entertainment in Uvertura Mall din Botosani. Cinematograful din regiunea Moldovei dispune de un numar de cinci sali si o capacitate totala de circa 450 de locuri, potrivit informatiilor disponibile pe site.

Cookies