Cine vrea tarabă în piețele Valea Ialomiței, Orizont, Gorjului și Păcii, acum e momentul. PS6 scoate la licitație spații comerciale

10 oct. 2023
845 Afișari
Cine vrea tarabă în piețele Valea Ialomiței, Orizont, Gorjului și Păcii, acum e momentul. PS6 scoate la licitație spații comerciale
Cine vrea tarabă în piețele Valea Ialomiței, Orizont, Gorjului și Păcii, acum e momentul. PS6 scoate la licitație spații comerciale | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PS6 a anunțat că zeci de spații comerciale aflate în Piața Valea Ialomiței și alte 3 piețe din sector vor fi scoase în curând la licitație publică. Hotărârea a fost adoptată în ședința de luni, 9 octombrie 2023, a Consiliului Local.

PS6 scoate la licitație spații comerciale din piețe

În total, 53 de spații comerciale aflate în piețe din Sectorul 6 urmează să fie scoase la licitație publică în perioada următoare. Dintre acestea, 48 de află în Piața Valea Ialomița. Aceasta a fost recent reabilitată și modernizată și urmează să fie dată în folosință în curând, după cum anunță PS6.

Printre spațiile din această piață se numără atât tarabe ce existau deja, cât și spații nou înființate.

Celelalte 5 spații ce vor fi scoase la licitație publică se află în:

  • Piața Orizont – 1 spațiu,
  • Piața Gorjului – 2 spații,
  • Piața Păcii – 2 spații.

Licitația publică are scopul de a scăpa de samsarii ce subînchiriau spațiile comerciale din piețele aflate în Sectorul 6. Contractele de subînchiriere nu vor mai fi permise.

Spațiile se vor închiria pe o perioadă de 5 ani

Administrația publică a anunțat că spațiile vor fi închiriate pe o perioadă de 5 ani. Aici vor putea fi vândute atât produse alimentare, cât și nealimentare.

Prețurile de pornire pentru aceste licitații au fost stabilite în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 6, în funcție de:

  • Tarifele de bază ale chiriilor pentru spațiile cu altă destinație,
  • Evaluarea Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România.

Lista cu toate cele 53 de spații pe care PS6 le va licita poate fi consultată accesând ACEST link. În respectivul document, persoanele interesate vor putea vedea detaliile referitoare la: suprafața spațiului, prețul pe lună (în euro) și destinația acestora.

Primăria Sectorului 6 urmează să anunțe când va fi dat startul licitației publice. Toate informațiile vor fi disponibile și pe site-ul Administrației Comerciale Sector 6, în secțiunea „Închiriază un spațiu comercial”.

Cookies