LA MINE-N CARTIER

Cine va primi locuință socială în Sectorul 4 în 2015.LISTA cu ordinea de prioritate a beneficiarilor

Potrivit hotărârii Consiliului Local al Sectorului 4, pe listele aprobate cu ordinea de prioritate pentru obținerea unei locuințe sociale se află persoanele care au locuit cu forme legale într-un imobil din Sectorul 4 care a fost restituit foștilor proprietari și care îndeplinesc cumulativ și următoarele criterii: au domiciliul stabil în Sectorul 4, nu au deținut/înstrăinat o altă locuință după 01.01.1990 și venitul mediu net/membru de familie nu depășește 1350 lei.

La baza alcătuirii listelor s-au aflat toate cererile depuse sau actualizate în anul 2014. „Peste 600 de persoane/familii au depus până în prezent cereri pentru locuințe sociale (inclusiv cei care au fost evacuați din casele naționalizate)”, au declarat pentru B365.ro reprezentanții Primăriei Sectorului 4. 

LISTA cu ordinea de prioritate pe anul 2015 pentru locuințe sociale, EVACUAȚI

LISTA cu ordinea de prioritate pe anul 2015 pentru locuințe sociale, persoane cu DOMICILIUL STABIL în Sectorul 4

În anul 2014, în evidența Serviciului Spațiu Locativ s-au înregistrat numeroase cereri pentru atribuirea unei locuințe sociale sau din fondul locativ de stat din partea cetățenilor care au locuit cu forme legale într-un imobil din Sectorul 4 care a fost restituit foștilor proprietari și care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii:

– nu au deținut sau înstrăinat o altă locuință după 01.01.1990,

– ambii soți sunt locuitori ai Sectorului 4,

– venitul mediu net/mebru de familie să nu depășească 1350 lei.

CITEȘTE ȘI: Piedone vrea să ridice un complex de locuințe sociale pentru aproximativ 200 de familii în 2015

„La efectuarea punctajelor s-au avut în vedere următoarele criterii: vechimea cererii, starea de sănătate a solicitantului și a membrilor familiei sale, venitul mediu net/membru de familie, numărul copiilor avuți în întreținere”, se arată în referatul de specialitate ce însoțește hotărârea.

De asemenea, au fost considerate cazuri speciale și punctate corespunzător, următoarele categorii de solicitanți: tinerii care au fost instituționalizați, pensionarii la limita de vârstă, revoluționarii, deportații, repatriații, familiile monoparentale, bugetarii (angajați ai aparatului de specialitate al CLS4), se mai arată în documentația administrației locale.

Reamintim că edilul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, și-a propus realizarea unui program complex de investiții pentru anul 2015. Astfel, în acest an se vor demara lucrările la un obiectiv major de investiții pentru locuitorii sectorului, și anume construcția unui ansamblu de locuințe sociale ce va cuprinde aproximativ 150 de apartamente și 50 de garsoniere. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button