ȘTIRI

Mesaj VIDEO de la Red Hot Chili Peppers pentru români. Cine va deschide concertul din Bucureşti

Anthony Kiedis, basistul Flea si noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer au inregistrat un scurt material video pentru fanii lor din Romania, aratandu-se extrem de incantati de primul lor show sustinut in tara noastra. Renumiti pentru simtul umorului de care au dat dovada de-a lungul timpului, baietii nu s-au dezmintit nici de aceasta data, inregistrarea video reusind cu siguranta sa aduca zambetul pe buzele celor care o vor urmari. 

 

Potrivit unui comunicat de presă, de pe 6 august, Rock FM i-a invitat pe fanii Red Hot Chili Peppers să propună și să voteze, pe www.rockfm.ro, trupa pe care o doresc în deschiderea formației americane.

În urma competiţiei, au fost alese cinci trupe, şi anume Zdob și Zdub, Vama, Grimus, OCS și E.M.I.L.. Voturile acordate de participanti au contat în proporție de 50%, iar la acestea s-au adăugat voturile unui juriu format din reprezentanți Rock FM și Emagic în proporție de 50%.

Din cele cinci trupe propuse, managementul trupei Red Hot Chilli Peppers va desemna formația care va cânta în deschiderea concertului de pe 31 august 2012.

„E minunat că publicul este implicat direct în procesul de selectare a trupei”, a declarat pentru Rock FM Roman Iagupov, solistul vocal Zdob și Zdub.

„Într-o lume care stă sub semnul interactivității, în care granița dintre artiști și fani este trasată doar de un click de mouse, inițiativa Rock FM mi se pare binevenită”, a spus și Tudor Chirilă, vocalul trupei Vama.

Sursa: rtv.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button