ARHIVA B365

CINE va construi pasajul suprateran pe Centura Capitalei la Domneşti. Anunţul CNADNR

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că, în urma reevaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitație deschisă organizată pentru atribuirea conctractului având ca obiect „Proiectare și execuție Pasaj suprateran pe DJ 602, Centura București – Domnești”, urmare a deciziei CNSC , nr. 2158/C2/2209, 2224 din 16.12.2015 și aplicării criteriului de atribuire,respectiv, prețul cel mai scăzut, a fost desemnată câștigătoare Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Comnord SA – SC Specialist Consulting SRL, cu prețul de 91.552.381, 90 lei.

CNADNR informează că aceeași asociere a fost desemnată câștigătoare încă din prima fază a licitației. În urma contestațiilor această licitație a intrat în procedura de reevaluare.

De asemenea, CNADNR precizează că din acest moment curge termenul legal de depunere a contestațiilor, respectiv 10 zile calendaristice.

CITEŞTE ŞI Consilier al premierului, reclamat la DNA pentru că a dat detalii despre proiectele de pe Centură

Cătălin Drulă, consilier al premierului Dacian Cioloş pe domeniul infrastructurii, a fost reclamat la DNA de către un grup de angajaţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri (CNADNR), după ce a postat pe contul său de Facebook informaţii despre stadiul proiectelor de pe Centura București, inclusiv stadiul licitaţiei pentru Pasajul de la Domnești.

Vezi şi UN NOU PASAJ subteran, pe CENTURA Capitalei. Ultimele informaţii despre proiectul de la Domneşti

Un nou pasaj subteran ar putea fi construit pe Centura de Nord a Capitalei. Consilierul premierului pe probleme de infrastructură, Cătălin Drulă, spune că se poartă discuţii pentru demararea acestui proiect la intersecția dintre Centura Capitalei şi DN1. Pe de altă parte, Drulă a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru pasajul de la Domnești.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button