ARHIVA B365

Cine va candida la Primăria Constanța, din partea PSD

„La noi nu vor fi schimbări majore. Noi am stabilit ce era important. Candidatul la Primăria municipiului Constanţa este Decebal Făgădău”, a declarat Cristinel Dragomir, Secretarul executiv al PSD Constanţa, marţi, conform mediafax.ro.

Întrebat de nenumărate ori dacă va candida la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău a refuzat să discute despre acest subiect, chiar în cursul zilei de luni el afirmând că va aborda această temă începând cu luna ianuarie.

„Vom discuta acest subiect începând cu luna ianuarie. V-am promis că până la sfârşitul anului să mă asigur că în nişte condiţii puţin mai şubrede pot să administrez oraşul fără a periclita domenii esenţiale cum ar fi încălzirea, transportul, planificarea deszăpezirii”, a spus Decebal Făgădău luni, într-o conferinţă de presă.

Cristinel Dragomir a afirmat că PSD Constanţa mai caută candidaţi pentru 17 localităţi din judeţ, în timp ce pentru celelalte vor candida fie primarii în funcţie, fie viceprimarii. Una dintre aceste localităţi unde nu a fost stabilit un candidat este Mangalia, Cristinel Dragomir spunând că şi-ar dori să-l convingă pe Zanfir Iorguş, fost primar al municipiului între 1996 – 2008, să accepte să fie candidatul social-democraţilor la alegerile de anul viitor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button