Cine sunt cele două persoane din avionul care s-a prăbușit lângă București. Ce a provocat accidentul aviatic

28 aug. 2022
674 Afișari
Cine sunt cele două persoane din avionul care s-a prăbușit lângă București. Ce a provocat accidentul aviatic
Cine sunt cele două persoane din avionul care s-a prăbușit lângă București. Ce a provocat accidentul aviatic

Una dintre persoanele care se afla la bordul aeronavei de mici dimensiuni care s-a prăbușit sâmbătă la 50 de kilometri de București este chiar directorul aerodromului din Lețca Nouă, locul de unde și decolase aeronava, după cum a declarat primarul comunei, Marian Negru. Directorul aerodromului era și instructor de zbor, iar în momentul incidentului în aeronavă se mai afla și o tânără în vârstă de 28 de ani.

Au fost identificate persoanele care se aflau în aeronava prăbușită sâmbătă în județul Giurgiu, între localitățile Lețca Nouă și Lețca Veche. În carlinga aeronavei de mici dimensiuni Citius YR-5599 se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de 54 de ani și o femeie în vârstă de 28 de ani.

Cine sunt cele două persoane din avionul care s-a prăbușit lângă București. Este vorba despre directorul unui aerodrom și o tânără de 28 de ani

Astfel, informațiile privind accidentul pot fi adunate momentan doar de la persoane cunoscute, de la martori și de la experți, deoarece aeronava nu dispunea de cutie neagră. La momentul accidentului, în aeronavă se aflau două persoane, și anume directorul aerodromului din Lețca Nouă, dar și o tânără în vârstă de 28 de ani, care primise cadou experiența de a zbura cu avionul de la iubitul ei. Directorul aerodromului era un pilot experimentat și organiza astfel de zboruri.

„Din păcate, două persoane decedate, un bărbat în vârstă de 54 de ani și o fată de 28 de ani. Au survolat zona comunei noastre și acum o oră și ceva au aterizat aici, în pădure”.

Accidentul a avut loc la o sută de metri, aici în pădurea Letca Nouă. La fața locului au venit mai multe echipaje de la poliție, pompieri. Autoritățile ridică probe. În urmă cu puțin timp, a venit și prietenul pasagerului.”, a declarat Negru Marian, primar Letca Nouă.

Avionul a decolat de pe aerodromul din Lețca Nouă și s-a prăbușit la mică distanță de aerodrom, pe drumul spre Lețca Veche. Potrivit primelor informații ar fi vorba despre o defecțiune la motor. În acest moment, o anchetă a fost deschisă și este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

CITEȘTE ȘI

Personalul TESA din spitalele gestionate de Primăria Capitalei poate primi un stimulent de 20% din salariul brut. Decizia va fi luată săptămâna viitoare

Previziuni sumbre pentru iarnă. Bucureștenii riscă o situație de coșmar – compania Termoenergetica, succesoarea RADET, se află și ea aproape de faliment

Nici îngrășământul nu mai e ce-a fost. Patru traficanți din București au ascuns 2kg de heroină la rădăcina unui copac

Cookies