Cine l-a ucis pe taximetristul Nicolae Coicea, în 2011, în București. Criminalul a fost găsit

de:
22 ian. 2016
2 afișări
Cine l-a ucis pe taximetristul Nicolae Coicea, în 2011, în București. Criminalul a fost găsit

Pe 4 octombrie, pe bulevardul Obregia din sectorul 4, un taximetrist în vârstă de 59 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în propriul autoturism. Conform Parchetului, de atunci au fost audiate peste 100 de persoane, fiind vizionate imagini de la zeci de camere de supraveghere. În urma informațiilor descoperite, a fost găsit criminalul: un tânăr de 31 de ani, care a fost pus sub urmărire penală vineri, 22 ianuarie, fiind totodată reținut.

Taximetristul omorât pe Bulevardul Alexandru Obregia în 2011 a fost înjunghiat de opt ori în zona gâtului, moartea fiind violentă, potrivit rezultatelor autopsiei.

COMUNICATUL remis astăzi de Parchet:

Pe parcursul urmăririi penale efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie din cadrul D.B.P.M.B. – Serviciul Omoruri au audiat numeroase persoane (peste o sută), în vederea identificării autorului faptei. Totodată, pe lângă alte activităţi specifice, au fost vizionate imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere în vederea reconstituirii traseului urmat de victimă, de la ultimul punct în care i-a fost observată prezenţa (Piaţa Obor) până la locul faptei.

În plus, au fost verificate numeroase informaţii în legătură cu posibilul agresor, furnizate inclusiv prin intermediul mass-media, cazul fiind unul intens mediatizat.

În data de 22.01.2016, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului B. I., în vârstă de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în data de 04.10.2011, în jurul orelor 13.20, într-un taxi, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei C.N., în zonele cervicală şi toracică, victima decedând în urma leziunilor suferite.

 

 

Cookies