Cine Grand Titan, cel mai nou cinema multiplex din Bucureşti, se deschide vineri

de:
18 sept. 2014
0 Afișari
Cine Grand Titan, cel mai nou cinema multiplex din Bucureşti, se deschide vineri

Cine Grand Titan are 7 săli de cinema şi 950 de locuri. Toate sălile de cinema sunt echipate cu sistem de proiecţie 3D, silver screens şi sistem de sunet Tri-Amp, pentru o calitate superioară a imaginii şi sunet surround de excepţie. De asemenea, 3 din cele 7 săli sunt dotate cu fotolii ajustabile, pentru un confort sporit şi o experienţă diferită în vizionarea de filme.

„Suntem mândri că primul multiplex Cine Grand din Bucureşti l-am deschis în Titan, un cartier în plină dezvoltare, care avea nevoie de un cinema. Scopul nostru este acela de a transforma Cine Grand în locul preferat de petrecere a timpului liber, unde locuitorii cartierului Titan se pot simţi bine alături de prieteni sau familie”, a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

Cine Grand se bazează pe principiul DTC – design, tehnologie şi relaţia cu clientul. De aceea, designul cinematografelor este diferit şi adaptat fiecărui oraş. Tot în acest sens, Cine Grand lansează şi un program de loialitate personalizat.

Cine Grand este parte a lanţului internaţional Cine Grand Network. Pe lângă locaţiile recent deschise în România şi Bulgaria, compania are cinematografe şi în China, India sau Statele Unite.

Cookies