ȘTIRI

Un taximetrist ameninţă bicicliștii cu bătaia, pe stradă. Cine este şi la ce companie lucrează

Ariel Constantinof, fondatorul primului sistem de curierat pe bicicletă din Bucureşti, a povestit pe pagina personală de facebook păţania cu un taximetrist de la Speed Taxi. După ce a fost ameninţat cu bătaia de bărbat, Ariel a sunat la companie. Răspunsul, însă, nu a fost cel pe care-l aştepta: „Speed Taxi Bucuresti, odată anunțată de incident, mi-a recomandat să sun la poliție și apoi mi-a închis în nas”, scrie băiatul pe pagina personală.

Ariel l-a denunţat pe taximetrist la Secţia 8 de poliţie.

Biciclistul i-a făcut şi o descriere bărbatului:  „Indicativul tipului cred că este 1806. tipul e mic de înălțime – 1.65 spre 1.70, ten deschis, par scurt, negru, tatuaj pe braț (Cred), lanț mare de haur la gât.”

După ce oamenii le-au atras atenţia asupra incidentului pe pagina lor de facebook, cei de la Speed Taxi au răspuns: „Incidentul a fost inregistrat. Soferul a fost indentificat si s-a purtat o prima discutie cu acesta. Este vorba de un colaborator. Pe langa sanctiunile administrative pe care le-a suportat, soferul este pus sub observatie in perioada urmatoare”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button