Cine este tânărul care a salvat două dintre victimele din maşina căzută, sâmbătă, în Dâmboviţa

de:
28 feb. 2016
0 Afișari
Cine este tânărul care a salvat două dintre victimele din maşina căzută, sâmbătă, în Dâmboviţa

Alexandru este fiul revoluționarului Corneliu Puiu. Se ducea spre casă când s-a produs accidentul.

„Când am văzut aglomeraţia de maşini, m-a luat un sentiment de groază, moment în care nu am putut să mai stau să gândesc prea mult. Am zis că trebuie să intru, să ajut”, a declarat tânărul, citat de romaniatv.net. 

Maşină căzută în Dâmboviţa. Un bărbat a MURIT. O femeie şi un copil, grav răniţi FOTO

ACCIDENT AUTO. O maşină a căzut în Dâmboviţa, sâmbătă după-amiază. Una dintre victime, un bărbat, a decedat, a anunţat Brigada Rutieră a Poliţiei, în ciuda manevrelor de resuscitare. Copilul a fost şi el resuscitat şi transportat la spital, împreună cu o femeie, victimă a accidentului auto. DETALII, AICI. 

Băiatul a sărit în apă fără să stea pe gânduri şi a reuşit să salveze viaţa unei fetiţe.

„Am încercat să sparg geamul maşinii, pe partea cealaltă de unde a fost scoasă femeia. Apa fiind foarte rece, nu puteam să îmi ţin respiraţia când am încercat să mă bag sub maşină. Am forţat uşa maşinii, am reuşit să o deschid. Am rabatat scaunul şi am reuşit să bag mâna să scot copilul. Am adus copilul la mal, m-am întors şi am reuşit să scot şi bărbatul”, a spus Alexandru.

Fetiţa, deşi era inconştientă când a fost adusă la mal, a fost salvată de un poliţist care a resuscitat-o până la sosirea ambulanţei. Mama copilei a scăpat şi ea, însă tatăl nu a mai putut fi adus la viaţă. Tânărul salvator susţine că bărbatul avea o rană adâncă la cap.

„Dacă avem o atitudine statică în orice privinţă, nu ştiu ce se va întâmpla cu noi. Cei care au acest impuls, consider că ar trebui să acţioneze indiferent de situaţie, în orice clipă”, a spus tânărul.

Cookies