Cine este tânărul care a intrat în focul din Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile

de:
03 nov. 2015
0 Afișari
Cine este tânărul care a intrat în focul din Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile

Pavlos Jester e rocker şi a fost şi el în „clubul morţii”, vineri seară, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii îl aşteptau.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, l-a salvat. Acum se luptă pentru viaţă, cu 60% arsuri pe suprafaţa corpului.

La rândul său, Mihai – elev în clasa a VIII-a este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei care doresc să ajute familiile celor doi tineri o pot face în următoarele conturi, indicate de profesoara elevului (Cora Chelaru) care învaţă la o şcoală din Sectorul 3:

Pentru Mihai:
Popescu Marian (tatăl lui Mihai)
RO85BRDE410SV96962224100

Pentru Pavlos:
Frăţilă Andreea Georgiana
RO91RNCB0722119205710001
(Andreea este sora lui Pavlos). 

Tragedia din clubul Colectiv se extinde. Marţi dimineaţă, s-a mai înregistrat încă un deces, astfel că numărul morţilor a ajuns la 32. Este vorba despre o tânără de 28 de ani, care şi-a pierdut viaţa la Spitalul „Sfântul Pantelimon”. 

Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafaţa corpului, iar medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Medicii au încercat timp de două ore să o resusciteze pe tânără, dar nu au mai putut face nimic. 

Medicul Ioan Lascăr: În aerul din Colectiv era o combinație de otrăvuri greu de imaginat

Medicul Ioan Lascăr a declarat că aerul din clubul Colectiv conţinea o combinaţie de otrăvuri greu de imaginat. Conform medicului, această combinație a cauzat intoxicaţie şi arsuri cum medici cu o îndelungată experienţă nu au mai văzut.

Conform unui chirurg din Spitalul Pantelimon, citat de Realitatea TV, tânăra, al cărei deces a fost înregistrat în jurul orei 5.00, avea plămânii arşi în proporţie de 80%, iar căile respiratorii erau arse în proporţie de 90%. Medicii spun că tânăra a fost desfigurată complet în urma arsurilor suferite şi nu se putea stabili dacă aceasta avea 20 sau 80 de ani.

Tânăra care a decedat în această dimineaţă se numeşte Chiriac Andreea.

La Spitalul Pantelimon mai sunt internaţi patru răniţi grav, din care doi în stare critică şi doi în stare stabilă.

Alte 135 de persoane sunt internate în spitalele din Bucureşti, circa 90 având arsuri grave. Câteva zeci de răniţi sunt, în continuare, în stare critică, iar şansele lor de supravieţuire sunt minime, astfel că numărul morţilor ar mai putea creşte în perioada următoare.

Patronii Clubului Colectiv, unde s-a produs incendiul soldat cu moartea a 32 de persoane şi rănirea altor circa 180 de persoane, sunt cercetaţi acum pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cei trei au fost reţinuţi luni seară şi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă.

INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauză au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML

32 de tineri au murit, în urma incendiului de vineri din Club Colectiv, alte peste 100 fiind în stare gravă în spitale. Raportul medicilor legişti arată că tinerii şi-au pierdut viaţa după ce s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 32 de tineri au murit a fost comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

 

 

 

Cookies