ARHIVA B365

Cine este noul CEO al Vodafone România

Ravinder Takkar, în vârstă de 45 de ani, este licenţiat în Informatică al Universitătii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiană, Ravinder este şi cetătean american si va fi însotit în România de familia sa, odată cu preluarea funcţiei de CEO al Vodafone România. Anterior Ravinder a ocupat poziţia de CEO Vodafone Partner Markets, din ianuarie 2012, până în prezent, informează zf.ro.

Ravinder s-a alăturat echipei Vodafone în 1994 şi a avut numeroase pozitii executive, atât în Vodafone Group, cât şi în companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: Director Enterprise şi Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum şi alte roluri operaţionale în Vodafone Spania şi Vodafone Portugalia. Ravinder a fost membru al Board-ului la Vodafone India şi la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel şi Idea). Înainte de a lucra pentru Vodafone, Ravinder a fost consultant de management la DMR Group.

Până la 1 mai 2014, cand Ravinder se va alătura echipei din România, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de CEO Interimar al Vodafone România. Giovanni va continua să fie, în acelasi timp, şi CTO al companiei, poziţie pe care o ocupă din 2012.

Fostul director general al Vodafone România, Inaki Berroeta, a preluat de la 1 martie funcţia de CEO al Vodafone Hutchison Australia, divizia australiană a grupului britanic de telecomunicaţii. Inaki Berroeta a fost CEO al Vodafone România din decembrie 2010.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button