ESENTIAL

Cine este medicul Adrian Wiener. El i-ar putea locul lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății

Medicul Adrian Wiener i-ar putea lua locul lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Dar cine este el?

Cine este medicul Adrian Wiener

Adrian Wiener a fost întrebat la Antena3 dacă îi va lua locul lui Vlad Voiculescu, iar medicul a refuzat să ofere un răspuns clar. Wiener a spus că este o responsabilitate uriașă, dar că se antrenează de ani de zile și ar putea să-și asume funcția, potrivit Spotmedia.ro.

„M-am antrenat pentru sănătatea publică, de 4 ani sunt în Parlament pentru a promova politice publice. E o responsabilitate uriașă pe care trebuie să o metabolizez și nu vă pot da un răspuns acum. Este o decizie a partidului, nu sunt pe persoană fizică aici, decizia este una comună”, a declarat medicul Adrian Wiener.

Rămâne de vazut dacă se va păstra această propunere, având în vedere că postul revenea PLUS, iar Wiener este din USR, potrivit sursei citate.

Cine este medicul Adrian Wiener

Profesia de bază a lui Adrian Wiener este cea de medic. După ce a început pandemia a revenit în Spitalul Județean din Arad pentru a ajuta, apoi a fost medic-coordonator la Spitalul din Grădiște, spital Covid.

Amintim că Vlad Voiculescu a fost demis. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, își pierde și ea funcția.

Decizia a fost luată după scandalul iscat de emiterea ordinului publicat în Monitorul Oficial cu privire la noile criterii pentru  intrarea în carantină.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button