ARHIVA B365

Cine este IUBITUL SIMONEI HALEP

Jucătoarea română de tenis, ocupanta locului 3 în ierarhia WTA, are o relaţie cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, potrivit sportnews.ro. Costa are 26 de ani și este trup și suflet alături de campioana din Constanța.

Sponte junior o însoțește pe Simona la toate meciurile din România.

„Da, este adevărat! Simona Halep are o relație cu Costa, fiul lui Teia Sponte”, a declarat, în exclusivitate pentru SportNews.ro, o persoană apropiată familiei Sponte.

Costa este descris ca un tânăr „foarte educat, finuț, civilizat și chiar mămos. Își petrece foarte mult timp alături de familia sa”.

Deși pare a fi un familist convins, Sponte junior are un hobby în totală contradicție cu viața pe care o duce Simona Halep: „Lui Costa îi place să meargă în cluburi, împreună cu prieteni aromâni”.

Îndrăgostit de cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România, Costa Sponte este un împătimit al schiului.

Chestionat de SportNews.ro față de presupusa relație a fiul său cu Simona Halep, Teia Sponte a fost rezervat în declarații, însă nu a infirmat această idilă:

„Când o să mă întâlnesc cu el, o să-l întreb. Faptul că se spune că o însoțește pe Simona la turneee, este fals”.

La revenirea după ce a câștigat turneul de la Dubai, Simona Halep s-a plâns de dureri: „Mă doare coasta!”. Puțini au știut că, de fapt, era vorba despre Costa…Sponte, noua ei pasiune, mai scrie sursa citată, precizând că Simona şi Costa au petrecut de Dragobete.

Teia Sponte a venit la meciurile din București ale Simonei Halep, stând alături de Stere Halep, tatăl campioanei.

Teia Sponte este asociatul, dar şi cel mai bun prieten al lui Gigi Becali, patronul Stelei. Același Sponte este „băgat” în față la Steaua, alegându-se cu o condamnare cu suspendare în „Dosarul Valiza”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button