CINE este iubita lui Remus Cernea, cu care s-a sărutat în Parlament

de:
29 feb. 2016
7 afișări
CINE este iubita lui Remus Cernea, cu care s-a sărutat în Parlament

Deputatul independent Remus Cernea a anunţat luni că va depune din nou la Parlament proiectul de lege privind recunoaşterea parteneriatului civil atât pentru heterosexuali, cât şi pentru persoane LGBT.

În acest context, Remus Cernea i-a propus partenerei sale de viaţă, Ioana Stăniloiu, să îi fie „parteneră civilă”, după ce a sărutat-o în fața camerelor de luat vederi.

„M-am ferit să vorbesc despre viaţa mea privată. Am fost întrebat ce orientare sexuală am, s-au făcut şi glume şi ironii. Le-am zâmbit tuturor şi le-am întors şi celălalt obraz. Azi însă cu partenera mea de viaţă vrem să facem un anunţ şi vrem să ne asumăm împreună această luptă pentru recunoaşterea parteneriatului civil, de aceea o întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă şi cerem Parlamentului să adopte o astfel de legislaţie care e necesară pentru sute de mii de cetăţeni români sau cetăţeni străini”, a spus Cernea, citat de realitatea.net. 

Cei doi au anunţat că vor forma un cuplu oficializat după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil. De asemenea, Remus Cernea a precizat că în România trăiesc în jur de 800.000 de persoane în uniuni civile nerecunscute. 

Parteneriatul civil este un contract pe care două persoane, în baza afecţiunii reciproce, a respectului reciproc îl pot încheia la un notar şi în baza acestui contract pot beneficia de o sumă de drepturi, precum cel de a lăsa moştenire, cel de a fi consideraţi aparţinători în cazul în care unul dintre cei doi are o problemă de sănătate, dreptul de a contracta un credit”, a spus deputatul.

Cookies