Cine este femeia GRAŢIATĂ de preşedintele Traian Băsescu

de:
03 iun. 2014
1 Afișari
Cine este femeia GRAŢIATĂ de preşedintele Traian Băsescu

Angela Lican fusese condamnată la 2 ani şi jumătate de închisoare pentru furt calificat. Situaţia familială grea şi moartea unui nou-născut de doar 5 luni l-au determinat pe preşedinte să îi redea libertatea femeii. Acum, cei 5 copii şi soţul ei o aşteaptă acasă, potrivit România TV.

Președintele Traian Băsescu a grațiat o mamă cu cinci copii 

Băiatul împreună cu tatăl său au ţinut locul mamei cât timp a fost închisă. Ei trăiesc în condiţii foarte grele, într-o casă de chirpici. Pe Angela Lican o aşteaptă acasă cinci copii, unul de doi ani, altul de patru, un băiat de 13 ani şi alţi doi care deja au împlinit 18 ani. Fetiţa cea mică, pe care o născuse atunci când a primit sentinţa definită de închisoare, a murit scrie romaniatv.net. 

Vecinii spun că, situaţia grea de acasă a împins-o la furat. De obicei, muncea cu ziua. Din când în când mai venea în Capitală, după flori. A fost prinsă la furat şi condamnată la închisoare. 

„Decizia domnului președinte Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Doamna Angela Lican este mamă a cinci copii, cel de al șaselea decedând la vârsta de 5 luni, în timpul în care dumneaei era încarcerată. Niciunul din copii nu merge la școală, iar familia are o situație materială precară, singurele venituri fiind alocațiile copiilor și ajutorul social. În prezent, doamna Angela Lican se află în executarea pedepsei, fiind încarcerată la Penitenciarul de Femei „Târgșor” (Târgşorul Nou, județul Prahova)”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În luna martie a acestui an, Traian Băsescu a spus că nu a făcut multe graţieri în primul mandat, dar în al doilea mandat nu a mai făcut niciuna, nici măcar pe motive umanitare.

Gigi Becali nu a fost graţiat de Traian Băsescu chiar dacă a fost făcută solicitare în ac est sens. VEZI AICI Ce spune preşedintele Băsescu despre graţierea lui Gigi Becali. 

Cookies