Cine este echipa care a eliminat-o pe Steaua din Cupa României. Jucătorii acesteia fac Glovo în timpul liber, potrivit antrenorului

18 aug. 2021
376 afișări
Cine este echipa care a eliminat-o pe Steaua din Cupa României. Jucătorii acesteia fac Glovo în timpul liber, potrivit antrenorului
Cine este echipa care a eliminat-o pe Steaua din Cupa României. Jucătorii acesteia fac Glovo în timpul liber, potrivit antrenorului. Sursa foto: Aleph News

CSA Steaua a fost eliminată în turul 2 al Cupei României, scor 1-2, de Progresul Spartac, o echipă din liga a treia. Nu meciul în sine a fost atracția acestei seri, ci runda de declarații oferită de Răzvan Erimia, antrenorul echipei învingătoare.

Surpriză în Cupa României. CSA Steaua a fost eliminată de Progresul Spartac, o echipă din liga a treia, în șocul rundei 2. Spre surprinderea tuturor, progresiștii s-au impus cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate pentru Progresul de Lixandru și Ohaci, respectiv Chipirliu pentru Steaua, potrivit GSP.

În timpul liber Glovo, la muncă o elimină pe Steaua

Deși surpriza a fost una de proporții, nu meciul în sine a fost cel mai memorabil moment al zilei. Antrenorul Progresului Spartac, Răzvan Erimia, a oferit după fluierul final o serie de declarații savuroase, ce arată adevărata valoare pe care o are rezultatul pentru echipa sa.

Pe lângă laude și felicitările adresate tinerilor din echipa sa, antrenorul a scos la iveală și câteva aspecte neobișnuite legate de unii fotbaliști din echipa sa: câțiva dintre tinerii echipei lucrează în rețeaua de livratori Glovo în timpul liber, pe parcursul vacanței de vară.

„Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru tot clubul, în special pentru că astăzi au fost pe teren mulți copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental, multă energie.

Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize.”, a declarat Răzvan Erimia.

Deși sunt o echipă mică, Progresul Spartac se ghidează după un plan clar

În ciuda faptului că activează în liga a 3-a, progresiștii nu lasă lucrurile la voia sorții și încearcă să formeze în pepiniera clubului copii și juniori care ar putea ajunge cândva pe scena mare a fotbalului românesc. Cu toate astea, Erimia a declarat că nu l-ar deranja o posibilă finanțare din partea unui minister sau a unei primării.

„Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre. Asta încercăm să facem acum, iar atunci când ne iese, ca astăzi, e o satisfacție enormă”, a mai declarat antrenorul celor de la Progresul Spartac.

 

Cookies