HUFFÎN BUCUREȘTILIBERTATEAȘTIRI

Cine este de fapt violatorul în serie prins în București! Toți l-am văzut pe Alexander Zudor la televizor

Alexander Zudor, un actor liber-profesionist din București, a fost reținut marți în Capitală, după ce a fost bănuit că la sfârșitul anului trecut ar fi violat o tânără și ar fi încercat să agreseze alte două victime. Acesta riscă până la 10 ani de închisoare pentru faptele sale.

Alexander Zudor, bărbatul de 47 de ani cunoscut în special din producții publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, susțin anchetatorii. Așadar, în mai puțin de 24 de ore, viața actorului s-a schimbat radical. Dacă până acum era în lumina reflectoarelor și se bucura de admirație, odată cu aceste acuzații și-a pierdut libertatea.

Cine este Alexander Zudor

Actorul Alexander Zudor, cunoscut publicului din România pentru aparițiile sale în mai multe spoturi publicitare, a fost arestat pentru viol şi tentativă de viol. Acesta a apărut în mai multe reclame la medicamente, vinuri și chipsuri.

Bărbatul este acuzat că a agresat sexual trei femei din Capitală. În decembrie, anul trecut, acesta ar fi intrat în lift cu o femeie, pe care a amenințat-o cu un obiect ascuțit. Polițiștii informează că actorul acţiona în sectoarele 4 şi 5 ale Bucureștiului.

Prima victimă a lui Zudor a reclamat agresiunea încă de la data de 1 noiembrie, 2020, însă presupusul violator a fost identificat abia acum, pe motiv că ataca mascat. Acesta este acuzat că ar fi violator în serie.

La începutul acestei săptămâni, Zodor a fost reținut de Poliție, pe numele său fiind aduse acuzații extrem de grave.

Polițiștii Secției 18 au fost anunțați, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, de către un bărbat, care a povestit că prietena sa ar fi fost atacată, în timp ce se întorcea acasă, de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate şi ar fi agresat-o sexual.

Apoi, în decembrie, tot la Secția 18, a venit o femeie care a spus că un bărbat mascat, cu un cuțit în mână, ar fi atacat-o pe stradă și ar fi încercat să o împingă spre un teren viran.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă secție de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un individ a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, încercând s-o oblige să întrețină raporturi sexuale cu el.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor.

Ofițerii Poliției Capitalei susțin că bărbatul suspectat de viol, dar și de tentativă de viol ar fi actorul Alexander Zudor, un obișnuit protagonist al clipurilor publicitare ale marilor companii, care ar fi apărut și într-un clip electoral.

El s-a transformat brusc într-un suspect în acest caz teribil, cu acuzații extrem de grave și asta pentru că, susțin polițiștii care investighează de două luni de zile, ar fi fost autorul unui viol în primă fază, petrecut undeva în luna noiembrie, atunci când ar fi acostat o tânără și apoi, sub amenințarea cuțitului, ar fi agresat-o, iar alte două agresiuni ar fi avut loc la mijlocul lunii decembrie.

De altfel, ultima agresiune petrecută undeva în imediata vecintătate a Pieței Sudului din Sectorul 4, ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere. A fost exact ceea ce au avut nevoie anchetatorii, pentru că plecând de la aceste imagini, au refăcut practic traseul bărbatului, care era îmbrăcat destul de ponosit, cu fața acoperita de o mască, tocmai pentru a-i deruta pe eventualii anchetatori care porniseră pe urmele sale, însă așa au ajuns la domiciliul actorului, iar după câteva zile de filaj s-ar fi convins că au de-a face exact cu bărbatul bănuit de viol și tentativă de viol și au purces la reținerea lui.

Ce spune Poliția în acest caz

„În temeiul dispoziţiilor art. 226 C.pr.pen. rap. la art. 202 C. pr. pen. şi art. 223 alin. 2 C.pr.pen, admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 8002/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zudor Alexander – pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 02 feb 2021, mandatul fiind valabil până la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu”, se arată în decizia instanţei.

Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 10 ani de închisoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button