Cine este, fapt, adevăratul ministru interimar al Sănătății

15 apr. 2021
5862 Afișari
Cine este, fapt, adevăratul ministru interimar al Sănătății

Adevăratul ministru interimar al Sănătății nu ar fi premierul Florin Cîțu, care și-a asumat funcția după demiterea lui Vlad Voiculescu și refuzul lui Dan Barna de a prelua portofoliul ca interimar.

Ieri, după demiterea lui Vlad Voiculescu, secretarii de stat s-au întâlnit cu premierul Florin Cîțu, care și-a asumat interimatul la conducerea Ministerului Sănătății. La discuția cu Florin Cîțu au fost invitați doar doi secretari de stat, deloc apropiați de Vlad Voiculescu: Andrei Baciu (PNL, vicepreședintele Comitetului care coordonează campania de vaccinare împotriva COVID-19) și Vass Levente (UDMR), scrie HotNews.

Andreea Moldovan era demisă din funcție încă de dimineață, odată cu Vlad Voiculescu, așa că nu mai existau motive să fie invitată la întâlnirea cu premierul. În schimb, Florin Cîțu a evitat să invite tocmai cei doi secretari de stat considerați cei mai apropiați de Vlad Voiculescu: Monica Althamer, veche colaboratoare a lui Vlad Voiculescu, navigator de pacienți la Asociația Magic și secretar de stat și în primul mandat de ministru al lui Voiculescu, și Ioana Mihăilă, medic și membră PLUS, mai precizează sursa citată.

Cine este, de fapt, adevăratul ministru interimar al Sănătății

Sursele HotNews.ro mai spun, de asemenea, că până la liniștirea apelor în coaliție și desemnarea unui nou ministru al Sănătății, secretarul de stat Andrei Baciu va fi, DE FAPT, adevăratul ministru interimar: Florin Cîțu ar urma să fie ministru interimar doar cu numele și să îi delege majoritatea atribuțiilor lui Andrei Baciu.

Ai văzut care a fost ultima decizie luată de Vlad Voiculescu ca Ministru al Sănătății? Ce a decis împreună cu un alt ministru

Cookies