CINE este criminalul de la metrou. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

de:
18 mai 2015
2 Afișari
CINE este criminalul de la metrou. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

„La data de 17.05.2015, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului PICOŞ OVIDIU RADU, în vârstă de 50 de ani, în sarcina acestuia reţinându-se săvârşirea infracţiunii de omor.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în data de 17.05.2015, în jurul orelor 06:40, în timp ce se afla pe scările de acces în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, la intrarea dinspre şos. Viilor, PICOŞ OVIDIU RADU a înjunghiat-o pe persoana vătămată M.G., în vârstă de 52 de ani, folosind un cuţit pe care îl avea asupra sa, aplicându-i mai multe lovituri de o intensitate deosebită în zona toracelui, provocându-i în această modalitate leziuni grave în urma cărora victima a decedat”, precizează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București într-un comunicat remis B365.ro. 

Atacul a fost premeditat, agresorul fiind un cunoscut al victimei. Atât victima, cât și agresorul ar fi lucrat de mai mulți ani ca paznici într-un club de noapte. Bărbatul a ieșit de la muncă în jurul orei 06:30 și a fost atacat de cunoscutul său când a coborât pe scările de la metrou.

Citește și Au fost identificați autorii atacului din Centrul Vechi, în care a fost înjunghiat un bărbat 

Cookies