Cine este consiliera din CGMB care a anunțat că vrea să fie președintele României

de:
12 oct. 2013
1 afișări
Cine este consiliera din CGMB care a anunțat că vrea să fie președintele României

„Am proiecte şi programe la care lucrez de mult timp şi aş vrea să le pun în aplicare. Am făcut şi facultatea de comunicare”, a explicat Simona Creţu motivaţia pentru care a intrat în acestă competiţie internă a partidului, scrie rtv.net.

Întrebată ce şanse îşi acordă pentru a fi desemnată candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Simona Creţu a răspuns: „Încerc să gândesc pozitiv”.

Potrivit datelor postate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, Simona Creţu s-a născut la 29.10.1979, este de profesie specialist comunicare, ocupaţia menţionată fiind de preşedinte al Asociaţiei Terra Ecologica.

Simona Creţu a ocupat a doua poziţie pe listele PDL în alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

În mai 2012, Elena Udrea, pe atunci lider al organizaţiei PDL Bucureşti, a anunţat că Simona Creţu, preşedintele Terra Ecologica şi câştigătoarea concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti”, ocupă locul al doilea pe lista de candidaţi ai PDL la CGMB, după Silviu Prigoană, candidatul la Primăria Generală. Udrea a prezentat atunci, într-o conferinţă de presă, rezultatele concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti” la care 747 de bucureşteni au făcut propuneri pentru proiecte, câştigătoarea fiind preşedintele asociaţiei Terra Ecologica. Ea a spus că Simona Creţu a câştigat proiectul de transformare a Lacului Văcăreşti în parc şi că PDL intenţionează să pună în practică acest proiect, dar şi alte proiecte propuse de bucureşteni, cum ar fi realizarea unui complex sportiv după model american.

Vineri, Elena Udrea, care a menţionat că nu se va înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, a precizat că sunt înscrişi „trei candidaţi redutabili”. „Partidul dă tot ce are mai bun. Sunt trei candidaţi redutabili. Oricare dintre cei trei îi poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Creţu este o persoană foarte motivată, de bună credinţă, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucureşti, ecologizarea şi amenajarea lacului Văcăreşti, sunt convinsă că va avea un proiect foarte bun şi pentru România. Prin această competiţie şi prin candidaţii înscrişi demonstrăm că suntem un partid deschis către oameni noi, că în PDL oricine poate avea bastonul de mareşal în raniţă. Simona Creţu este în partid de un an şi trei luni, Cătălin Predoiu de trei luni. Credeţi că în PNL sau PSD ar fi posibil aşa ceva?”, a declarat Udrea, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Câți români ar vota o femeie la Președinția țării

Cookies