Cine este câştigătorul Campionatului Naţional de Drift, care a avut loc, în week-end, la Bucureşti

de:
13 mai 2013
1 Afișari
Cine este câştigătorul Campionatului Naţional de Drift, care a avut loc, în week-end, la Bucureşti

În cadrul Campionatului Naţional de Drift, piloţii şi-au etalat măiestria şi curajul prin derapaje controlate spectaculoase. Locul I a fost ocupat de Sorin Ene, care a făcut din pasiunea pentru maşini un mod de viaţă.

„Am pus la cale un proiect pe care l-am dus la bun sfârşit şi mă bucur foarte mult pentru asta. Am deschis prima şcoală de drift din România şi singura pînă la ora asta, şi vine în ajutorul celor care vor să descopere tainele acestui minunat sport”, a spus campionul naţional la drift, Sorin Ene, citat de realitatea.net.

În competiţie au intrat şi doi dintre cei mai buni piloţi de drift ai lumii, italienii Marco Blasutta şi Diego Quaranta. Marco Blasutta, italianul care practică acest sport de zece ani, a ajuns pe podium la Campionatul Naţional de Drift, care a avut loc în week-end la Bucureşti.

„Maşina trebuie să fie pe tot circuitul în derapaj, derapaj controlat, nu trebuie să o îndrepte absolut deloc, fără să o corecteze cu frâna de mână, şi spectacolul să fie maxim”, a declarat Gabriel Onofrei, preşedintele Asociaţiei Române de Drift.

Cookies