Cine este bărbatul găsit fără suflare în parcul IOR din București. Era cunoscut ca Jean sau „Șoferul Câinilor” și suferea de depresie

15 apr. 2024
74513 afișări
Cine este bărbatul găsit fără suflare în parcul IOR din București. Era cunoscut ca Jean sau „Șoferul Câinilor” și suferea de depresie
Cine este bărbatul găsit fără suflare în parcul IOR din București. Era cunoscut ca Jean sau „Șoferul Câinilor” și suferea de depresie. Sursa foto: Facebook

A fost identificat bărbatul găsit mort duminică în parcul IOR din București. Potrivit informațiilor publicate de un ONG care apără drepturile animalelor, numele bărbatului este Ion Florea, un iubitor de câini, care era cunoscut de cei din organizație drept Jean sau „Șoferul Câinilor”. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit pe Insula Câinilor de către un paznic al parcului, care a și sunat la 112.

Duminică, 14 aprilie, a fost făcută o descoperire macabră în parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Un paznic din cadrul parcului a descoperit pe Insula Câinilor trupul neînsuflețit al unui bărbat de 40 de ani. Acesta a fost identificat în cele din urmă, fiind vorba despre Ion Florea, membru al ONG-ului Kola Kariola. Asociația, specializată în protejarea și asigurarea drepturilor animalelor, a transmis pe Facebook un mesaj prin care confirmă decesul celui care le-a fost coleg timp de 7 ani.

Cine este bărbatul găsit fără suflare pe Insula Câinilor din parcul IOR

Din mesajul publicat de ONG, se pare că Ion Florea, care era cunoscut și ca Jean, și ca „Șoferul Câinilor”, s-ar fi sinucis din cauza depresiei.

„El a fost Ion Florea Jean, Jean al nostru sau șoferul câinilor! 7 ani ne-a fost coleg, prieten, frate, nicidecum un simplu angajat. Trecea printr-o perioadă grea și am încercat în ultimele luni să-i fim cât se poate de aproape. Jean a ales altceva, ce nu ne-am fi închipuit vreodată.

A ales să plece definitiv din această lume, chiar din locul unde își plimba câinii, pe Insula Câinilor din Parcul IOR.

Jeane, iartă-ne pe toți, iartă-mă pe mine pentru că poate nu am făcut chiar tot ce trebuia, dar știi bine de acolo de unde ești că te-am respectat și iubit ca pe un frate!

Ne-ai terminat, Jeane! Pentru tot binele pe care l-ai făcut animalelor, sper totuși ca Dumnezeu să te trimită în Rai, chiar dacă tu ai ales altceva legat de viața ta.

Luăm o pauză pentru că trebuie să ne ocupăm de înmormântare așa cum se cuvine și așa cum merită!”, a transmis asociația Kora Kariola.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un paznic din parc

Cel care a făcut descoperirea macabră și a sunat la 112 a fost un paznic al parcului. Polițiștii de la Secția 12 s-au deplasat la fața locului, alături de un echipaj de prim-ajutor.

Medicii l-au resuscitat minute bune, dar eforturile le-au fost în zadar. Nu au mai putut decât să constate decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

CITEȘTE ȘI

Cîrstoiu, candidatul care ieftinește întreținerea în campanie. Zice că vom da mai puțin bani pe căldură, pentru că planul lui e fuziunea ELCEN – Termoenergetica

VIDEO | Un nou tronson din Autostrada Bucureștiului se deschide azi. Cu jumătate de an întârziere, putem circula pe 13 kilometri noi în sudul Capitalei

Un puști cântă la saxofon pe Calea Victoriei, ca să adune bani să-și salveze câinele. Blănosul are mare nevoie de operație la inimă

Cookies