Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe polițist în stația tramvaiului 41

de:
31 oct. 2013
0 afișări
Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe polițist în stația tramvaiului 41

Dumitru Catalin Diaconu, in varsta de 21 de ani, suspectat ca in 19 octombrie a injunghiat un politist al Sectiei 20, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, de politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, relatează știrileprotv.ro.

Procurorii Parchetul Tribunalului Bucuresti l-au retinut pe Catalin Diaconu pentru tentativa de omor calificat. Instanta Tribunalului Bucuresti urmeaza sa decida daca acesta va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Surse din Politie au declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca tanarul nu a recunoscut ca l-a injunghiat pe politist si le-a spus anchetatorilor ca in 19 octombrie nu s-a aflat in Bucuresti, fiind plecat la Slobozia, unde echipa de fotbal Rapid, al carei suporter este, avea meci cu Unirea.

In urma verificarilor si a audierilor de martori, politistii au stabilit ca Diaconu a fost in 19 octombrie la meci, insa acesta a plecat in Slobozia dupa ce l-a injunghiat pe politist.
atacator politist portret
Potrivit unor surse din Politie, suspectul are 21 de ani si este membru a galeriei echipei Rapid Bucuresti. Acesta nu si-a recunoscut fapta, insa anchetatorii spun ca in cazul sau probele sunt clare.
Tanarul este suspectat ca in 19 octombrie, in jurul orei 05:20, a injunghiat un politist al Sectiei 20, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, in urma unui conflict spontan. Politistul se afla in timpul liber, iar la acea ora se intorcea acasa de la o petrecere.
Acesta a fost transportat atunci la Spitalul Universitar, cu multiple plagi injunghiate, fiind supus unei interventii chirurgicala.

Cookies