ARHIVA B365

Cine era tânărul care s-a aruncat în fața metroului duminică și de ce a recurs la acest gest

Reprezentanţii ISU Bucureşti au declarat că, practic, bărbatul a fost tăiat de metrou. Aceştia au explicat că în momentul în care au ajuns la faţa locului nu exista contact vizual cu bărbatul, iar acesta nu răspundea la semnale. Conducătorul trenului a relatat că bărbatul i-a ieşit practic în faţă pe linie, fiind astfel vorba, cel mai probabil, de o sinucidere. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi SMURD, care au constatat decesul bărbatului.

Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi suferit din dragoste, de altfel ultimele mesaje postate pe pagina de Facebook a tânărului fiind mesaje de dezamăgire în dragoste, scrie Gazeta de Dâmboviţa, citată de romaniatv.net. Din profilul publicat de Gazetă, bărbatul lucra la BGS și absolvise Universitatea din București.

Ultimul mesaj este postat săptămâna aceasta tânărul exprimându-şi în cele câteva rânduri speranţa că la o întâlnire ce urma să aibă loc astăzi îşi va întâlni marea dragoste.

„astept cu nerabdare duminica posibil o intalnire?Sper …asa cum a venit primavara cum soarele dogoreste pe cer asa sper sa mi gasesc si eu adevarata dragoste…sa fie si in mine speranta ca in 2 e mult mai usor…astept cu nerabdare ziua de duminica si entuziasm..sper din tot sufletul …sa am parte si eu de putina fericire pt ca orice s ar vb fara”ea” te simti incomplet,lipsit de sens….” (17 februarie 2014)

„cica intemeierea unei relatii se incepe cu incredere dar daca increderea este de 2%din partea celeilalte persoane ce poti face?si mintea ma i departe plecata in alta parte greu foarte greu”(19 decembrie 2013)

„unele persoane nu au incredere…cred ca toti barbatii suntem la fel ne eticheteaza pe toti la fel …pacat mare pacat…ms meu la starea asta e …si daca toate pleaca tre sa spui in gand…baietii mari nu plang”. (19 decembrie 2013)

„uneori facem lucruri ce apoi le regretam…dar trecutul nu avem cum sa l uitam putem sa incercam dar e in zadar cel mai usor e cand gresesti pe plan sentimental …fata ce o plac m a dat la o parte acum stiu ca ce am gresit eu printesa mea?de mi ai oferit doar prietenia ta?sentimente de vagabond ti am oferit acum spune mi tu oare cu ce am gresit …..eu inca plang tu inca plangi ce ar fi s o facem impreuna tu vrei sa fugi eu vreau sa fug sa disparem o saptamana nu inteleg de ce dureaza asa de mult…sa te uit si sa o iau de la inceput „(29 noiembrie 2013)

Ancheta poliţiei va stabili care au fost cauzele care l-au determinat să ia decizia de a-şi pune capăt zilelor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button