ARHIVA B365

Cine era femeia care s-a aruncat joi de pe Intercontinental. Ce a scris în biletul de adio

Femeia de 35 de ani, pe nume Elena T, lucra la Asistență Socială Sectorul 6, conform declarațiilor vecinilor săi, citați de cancan.ro. Ea ar fi avut probleme mari cu banii, fiind executată de trei bănci. Pe un site de socializare, Elena se descria ca fiind sociabilă, comunicativă și sufletistă.

Anchetatorii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi – mamă, soră, alte rude, prieteni – să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău că-i face să sufere, dar, totodată, regretă că n-a făcut-o mai de mult.

Despre motivul care a împins-o să recurgă la acest gest, surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat că „femeia era în proces de divorţ şi se pare că s-a certat foarte tare cu soţul ei înainte de a se sinucide”. Elena s-a aruncat de la etaj, dezbrăcată.

Elena era divortata din 2011 si locuia, cu chirie, in acelasi bloc cu sora sa. „Ieri (nr. miercuri) am vazut-o, pe la pranz… era toata un zambet. Ne-am salutat in fata blocului, dupa care a venit un taxi, s-a suit si a plecat. Era o fata foarte vesela si respectuoasa. Mereu zambea, saluta, intra in vorba cu ea. Stiam ca e divortata de vreo trei ani. In anii acestia am vazut-o cu diversi barbati, insa nu m-a interesat ce-i in casa ei”, a spus o vecina de scara, din zona Bucur-Obor.

„Cand era maritata sa stiti ca era grasa, foarte grasa! Mai avea si un catel. O vedeam cand venea in vizita la sora ei. Venea si cu sotul. La un moment dat,prin 2011 a venit singura si slabise. Am intrebat-o unde-i catelul. Mi-a zis ca a ramas la sot si ca s-au separat. Dupa acel moment, desi erau divortati l-am mai vazut venind pe aici. Nu stiu ce a fost intre ei”, ne-a spus alta vecina a femeii.

Cazul Elenei nu este singular. În anii trecuţi, alţi doi tineri au ales să moară aruncându-se din Hotelul Intercontinental. În iunie 2012, un tânăr de 27 de ani, din Constanţa, a plonjat de la etajul 9. Tânărul, care lucra în Capitală, a telefonat unui prieten cu puţin timp înainte de a se sinucide, mărturisind ce are de gând să facă şi motivul: o dezamăgire în dragoste. Imediat după terminarea convorbirii, prietenul sinucigaşului a sunat la recepţia hotelului, însă a fost prea târziu pentru a se putea interveni. De asemenea, în iulie 2006, tot un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Braşov, s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului. Bărbatul a murit în drum spre spital.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button