ȘTIRI

Cine e tânărul care s-a stins din viață, azi, în urma rănilor provocate de incendiul din Colectiv

Vlăduţ Roberto Andy, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit miercuri, în Marea Britanie, în ziua în care împlinea 19 ani, iar câteva ore înaintea lui a decedat Elena Niţu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „A.D. Xenopol” din Capitală.

Vlăduț avea arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului și fusese transferat recent la un spital din Marea Britanie.

Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje pline de durere ale celor care l-au cunoscut și care azi dimineață au aflat teribila veste. ”Dumnezeu să te ierte, îngeraș cu chip de om… Păcat de tinerețea și de frumusetea ta… Nu meritai asta”, a scris, pe rețeaua de socializare, o amică de-ale lui Vlăduț, potrivit realitatea.net. 

Prietenii l-au încurajat pe Facebook încă din ziua în care au aflat că este rănit. ”Fă-te bine! Te rog, fii tare, nu te lăsa!”, îi scriau.

Marţi seară, Elena Niţu a decedat într-un spital din Liverpool. După incendiul din Clubul colectiv, Elena Niţu a fost internată în stare critică la Spitalul de Arşi, având arsuri pe mare parte din corp şi arsuri de căi respiratorii.

În seara tragediei, Elena Niţu a mers în clubul Colectiv împreună cu prietenul ei, care a reuşit să iasă, dar s-a întors la scurt timp să o scoată şi pe prietena sa. În câteva minute a reuşit să o tragă afară şi pe Elena, însă starea acesteia era foarte gravă. Iniţial, Elena a fost conştientă şi a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv înainte să fie dusă cu ambulanţa la spital. La scurt timp după ce a vorbit cu mama sa, tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, fiind dusă la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, unde a fost intubată şi ventilată mecanic, scrie Mediafax. 

Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50. În cursul zilei de marți, bilanțul tragediei urcase la 49, după ce doi dintre răniții transferați în străinătate au murit, transmite Digi24.

13 persoane au decedat weekend-ul trecut, atât în spitalele din Capitală, cât și în străinătate. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button