Cine e Ioana Mihăilă, propunerea „pe surse” a USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu: Dacă asta e decizia, susțin

16 apr. 2021
346 Afișari
Cine e Ioana Mihăilă, propunerea
Ioana Mihăilă, propunerea ”pe surse” a USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății. Sursă foto: Facebook

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat vineri că o va susține pe Ioana Mihăilă, dacă alianța USR-PLUS va decide ca aceasta să ocupe funcția de ministru al Sănătății. Numele său a fost vehiculat pentru preluarea funcției, potrivit unor surse din alianță, conform Digi24.

Ioana Mihăilă ar putea fi propusă de USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății.

„Dacă aceasta va fi decizia alianței USR – PLUS ca Ioana Mihăilă să preia portofoliul, evident, îi voi oferit toată susținerea mea. Nu numai a mea, ci a întregii echipe.

Am intrat în politică eu și colegii mei ca să facem o diferență, nu pentru o funcție sau alta.

Cu siguranță voi pune umărul în continuare. Pentru cei care împărtășesc valori ca adevăr, transparență, profesionalism, voi fi un partener”, a declarat Vlad Voiculescu.

În ședința de marți a alianței au existat păreri diferite în ceea ce privește subiectul viitorului ministru al Sănătății. Cei din partidul lui Cioloș au cerut să li se repereze onoarea pentru că Vlad Voiculescu era ministrul lor, nu al celor de la USR, și au refuzat varianta ca medicul Adrian Wiener, oferta USR pentru funcția de ministru al Sănătății, să fie numit în locul lui Vlad Voiculescu, potrivit Digi24.

La momentul actual, Ioana Mihăilă este secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Ioana Mihăilă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este medic primar endocrinolog și a dezvoltat Clinica Medena.

Cookies