Cine e bărbatul care a accidentat voit un polițist la Mamaia și ce postase pe Facebook înainte

de:
22 aug. 2015
0 Afișari
Cine e bărbatul care a accidentat voit un polițist la Mamaia și ce postase pe Facebook înainte

Bărbatul de 31 de ani se numește Marin Florian Vladimir, este din Constanța și este navigator, informează Neptun tv. 

Pe plaja din Mamaia s-a deplasat un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm, în urma unui apel la 112 la care se reclamase apariția unui autoturism pe plajă. Șoferul se afla în apropierea mașinii, pe un șezlong. 

Agentul i-a solicitat acestuia sa scoata masina de pe plaja, dar a constatat ca este sub influenta alcoolului sau drogurilor, fapt pentru care s-a urcat politistul la volan, iar barbatul in dreapta.

Conform acelorasi surse, dupa ce a scos autoturismul de pe plaja, politistul a coborat si i-a solicitat barbatului respectiv actele de identitate.
„Acesta s-a facut ca se uita in torpedou, iar la un moment dat a sarit pe scaunul din stanga, a pornit masina si s-a pus in miscare cu viraj la stanga, acrosand politistul cu portiera in zona soldului”, precizeaza sursele mentionate.

Soferul in cauza si-a continuat deplasarea, iar dupa circa 1 km a lovit un stalp, unde a fost prins si condus la spital pentru recoltarea probelor de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Potrivit acelorasi surse, rezultatul primei probe ar fi indicat 2 la mie alcool in sange. La spital, a ajuns si politistul, acuzand dureri la coloana, fara a fi insa nevoie de internare.

Cu doar cateva ore inainte de producerea incidentului, barbatul postase pe contul sau de Facebook un mesaj extrem de ciudat.
„Vreau pareri nu likeuri: VREAU SA-MI SCRIE PE CRUCE: NEMERNICUL ASTA CHIAR S-A DISTRAT!!!!!”, a scris barbatul, potrivit sursei citate.

Cookies