Cine conducea de fapt tramvaiul care era să calce o mamă cu trei copii pe trecerea de pietoni. Fabulos ce făcea vatmanița în loc să fie atentă

21 mai 2021
3547 afișări
Cine conducea de fapt tramvaiul care era să calce o mamă cu trei copii pe trecerea de pietoni. Fabulos ce făcea vatmanița în loc să fie atentă

S-a aflat cine conducea de fapt tramvaiul care era să calce o mamă cu trei copii pe trecerea de pietoni acum câteva zile. Se pare că este vorba de o femeie vatmaniță, în vârstă de 43 de ani, care ar fi stat de fapt pe telefon în timpul incidentului care a scandalizat internetul.

Poliția a descoperit-o pe femeia de 43 de ani care este vatmanul tramvaiului ce a fost la un pas să spulbere o mamă cu trei copii pe o trecerea de pietoni de pe Calea Ferentari din București. Autoritățile s-au sesizat după ce imaginile au devenit virale.

Femeia ar fi stat de fapt pe telefon

Vatmanul tramvaiului care circula pe linia 23 și a fost la un pas să lovească pe trecerea de pietoni o mamă și cei trei copii care traversau regulamentar a fost identificat. Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră a Capitalei, este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani, care va fi audiată și împotriva căreia urmează să fie dispuse măsuri in conformitate cu prevederile legale.

Deşi era zi şi nu era aglomerat, iar vizibilitatea era perfectă, vatmanul nici măcar nu a încetinit. Pietonii care erau deja angajaţi în traversare au avut însă noroc. Din primele informații femeia ar fi stat pe telefonul mobil în loc să fie atentă la trafic, transmite Observator news.

Tramvaiul a fost la un pas să producă o tragedie, după ce vatmanul nu a oprit la o trecere de pietoni pe care se aflau o mamă și cei trei copii ai săi. Cei mai mari au fugit, dar mama, care are probleme grave de auz și își ținea bebelușul în brațe, a rămas pe loc. Imaginile au fost surprinse pe Calea Ferentari din Capitală.

Anunțul Brigăzii Rutiere privind incidentul

„De la inceputul anului și până în prezent, polițiștii Brigăzii Rutiere au aplicat peste 2000 de sancțiuni contravenționale în Municipiul București pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor. Chiar în această săptămână, Brigada Rutieră acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de producere a accidentelor rutiere, printre care se numără și neacordarea priorității de trecere pietonilor.

În acest context, numai în perioada 17-19 mai, au fost reținute 78 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor. Această abatere se sancționează cu amendă cuprinsă între 4 si 5 puncte amendă și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat.

 

 

Cookies