ARHIVA B365

Cine era tânărul care a murit în accidentul produs duminică în Pasajul Băneasa

Un grav accident de circulație a avut loc duminică la intrarea în pasajul Băneasa din București. Două maşini s-au tamponat, iar unul dintre autovehicule a intrat în capul pasajului.

În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani a decedat. Bărbatul, originar din Sibiu, era cunoscut ca un florist foarte talentat, el ocupându-se de aranjamentele florale de la numeroase evenimente în Capitală.

Darius deţinea împreună cu fratele său cunoscuta firmă bucureşteană Maison DADOO – Event&flowers design, scrie turnulsfatului.ro. 

În amintirea lui Darius, Carmen Belcin de la Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic a lansat o provocare pe Facebook:  „De astazi, 6 iulie pana joi, 9 iulie, provoc toti floristii sa faca un buchet DOAR din flori albe, fiecare cum simte/doreste/poate, pe care sa il lase intr-un loc public cu un biletel pe el „Buchetul asta este pentru tine, cel care l-ai gasit, bucura-te de el!” Inainte de a-l lasa, pune poza cu buchetul tau la tine pe pagina si provoaca si alti colegi floristi sa faca asta. Se spune ca tot ce daruim din suflet, neconditionat, merge in Cer, la cei dragi. Darius Dadoo a iubit enorm florile, in special pe cele albe, asa ca imi doresc ca zilele acestea sa primeasca, acolo sus, multe, foarte multe buchete. Daca nu esti florist, si vrei sa faci acest gest, suna la o florarie, comanda unul si lasa-l pe o banca, intr-un autobuz, oriunde, sau cere sa fie livrat undeva, cuiva care nu se asteapta.” 

Provocarea a fost acceptată cu promptitudine de florării, astfel încât mai multe buchete cu flori albe au fost lăsate pe străzi şi pe bănci, pentru trecători. GALERIE FOTO AICI

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button