BAZAR

Cine a câștigat X Factor – Florin Răduță, câștigătorul X Factor, duminică, 27 decembrie

Cine a câștigat X Factor –Câștigătorul acestei ediții a X Factor a fost antrenat de Ștefan Bănică – Florin Răduță. El s-a duelat în „finala finalei” cu colega sa de grupă, Xenia Chitoroagă, însă a reuşit să obţină mai multe voturi din partea publicului telespectator. În FINALA X FACTOR au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015, FINALĂ FACTOR 2015. Florin Răduţă şi Xenia au fost concureţii care au intrat la duel pentru marele premiu, în marea finală, pentru marele premiu. Bravissimo a părăsit competiţia, la fel şi B52.

Nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în Marea Finală X Factor. Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

Mentorul şi elevul şi-au unit talentul şi au încântat publicul cu o interpretare emoţionantă. Iată un moment aşa cum doar Răduţă şi Ştefan Bănică pot face. VEZI VIDEO AICI

Potrivit biografiei prezentate de A1, Florin este din Targoviste, are 20 de ani si a fost crescut de bunica sa. La 18 ani a plecat in Marea Britanie, unde a fost ospatar. Nu a studiat niciodata canto.

Singura experienta de scena a capatat-o la show-ul concurent X Factor, Vocea Romaniei de la ProTV. A fost de trei ori la Vocea, abia in 2014 a reusit sa intoarca scaunele antrenorilor. A intrat in echipa Loredanei, insa a fost eliminat in galele live.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button