BAZAR

CINE A CÂŞTIGAT MASTERCHEF SEZONUL 4:Cu ce preparate culinare a CÂŞTIGAT JESICA ZAMFIR MASTERCHEF

CINE A CÂŞTIGAT MASTERCHEF SEZONUL 4: JESICA ZAMFIR A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014. Jesica Georgeta Zamfir are 28 de ani si este din Ploiesti. A venit la „MasterChef” pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi doreste sa invete mai mult. Pe parcursul competitiei, Jesica s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente, notează masterchef.protv.ro.

CINE A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014: JESICA ZAMFIR A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014. Cu greu s-a abtinut pe parcursul competitiei sa nu planga in momentul in care juratii ii criticau preparatele, dar inventivitatea si originalitatea au fost doua dintre caracteristicile care au salvat-o de fiecare data.

CINE A CÂŞTIGAT MASTERCHEF SEZONUL 4: JESICA ZAMFIR A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014. Daca abia dupa a doua proba a competitiei a fost si prima eliminare, iar juratii au reusit sa o ambitioneze si mai mult pe concurenta, a doua zi Jesica a facut trei feluri care i-au dat pe spate pe cei din juriu.

CINE A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014: JESICA ZAMFIR A CÂŞTIGAT MASTERCHEF 2014. Cu un sufleu din taietei de casa cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte rosie si sofran, dar si para fiarta in vanilie cu briosa de ciocolata, Georgeta Zamfir este castigatorea celui de-al patrulea sezon de MASTERCHEF. La finalul celui de-al patrulea sezon de la MASTERCHEF, JESICA ZAMFIR vrea sa imparta premiul de 50.000 de euro cu cele mai apropiate persoane din viata sa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button