NEXT STAR: Cine a câștigat finala NEXT STAR, ieri: Isabela Pamparău, câștigătoarea NEXT STAR. VIDEO

de:
19 dec. 2014
5 Afișari
NEXT STAR: Cine a câștigat finala NEXT STAR, ieri: Isabela Pamparău, câștigătoarea NEXT STAR. VIDEO

CÂȘTIGĂTORUL NEXT STAR: În final, Isabela Pamparău este noul „Next Star” al României şi a primit marele trofeu din partea lui Ivan Patzaichin. 

Forţă. Emoţie. Atitudine. Voce. Trăire. O ţară întreagă în picioare! Isabela a interpretat incredibil „Chandelier”, hitul semnat de Sia, şi i-a uimit pe juraţi.

„Nu credeam că există vreo persoană, în afara originalului, care să poată cânta PERFECT piesa asta. Acum ştiu că există”, a spus Connect-R după momentul senzaţional al copilei de 12 ani din Botoşani.

Isabela Pamparau are 12 ani si face parte din Grupul „Cheia Sol, pregatit de prof. Oana Puscasu. Ea este eleva la Colegiul National „Mihai Eminescu.

Juriul emisiunii Next Star de la Antena 1 a fost impresionat de vocea Isabellei Pămpărău

Ivan Patzaichin este cel care a înâmnat trofeul „Next Star” câştigătorului celui de-al patrulea sezon în marea finală difuzată joi, 18 decembrie, de la 20:30, la Antena 1.

„Am creat cartea pentru copii, pentru ca cei care o citesc să îndrăznească să viseze şi să-i motiveze să-şi urmeze cu încăpăţânare visurile”, spune Ivan Patzaichin. Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri vor avea parte de încă o surpriză, ei vor câştiga o excursie la Paris.

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR 2014, JOI, 18 DECEMBRIE. Pe scenă vor reveni câştigătorii celor 11 ediţii, dar şi doi concurenţi salvaţi de membrii juriului pentru că nu puţine au fost ediţiile în care lui Pepe, Lora, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru le-a fost aproape imposibil să aleagă un singur câştigător. Despre cine este vorba rămâne de văzut la „Next Star”, în marea finală difuzată mâine, de la 20:30, la Antena 1.

FINALA NEXT STAR 2014, CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR: „Am investit atâţia bani în studioul meu, iar tu îmi strici afacerea?”, îl întreabă Connect-R pe un concurent de la „Next Star” care cântă beatbox în finala difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Mark Mesaros este finalistul care îi va impresiona pe juraţi cu talentul şi lejeritatea cu care cântă beatbox.

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR 2014, JOI, 18 DECEMBRIE. Astfel, abilităţile sale de a scoate mai multe sunete deodată îl copleşesc pe Connect-R care declară că doar cu o staţie şi câteva cabluri, Mark face cât un studio întreg „Păi se poate să ne dai afacerea peste cap? Ne iei pâinea de la gură!”, spune amuzat Connect-R, dar şi mândru de talentul concurentului de doar 11 ani.

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR 2014, JOI, 18 DECEMBRIE.  De aceeaşi părere este şi artista care va cânta alături de Mark: „Acest copil este atât de talentat încât iau serios în calcul varianta în care Mark poate înlocui un band întreg”. Despre ce vedetă este vorba rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

FINALA NEXT STAR 2014, CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR: Rareș a câștigat finala de popularitate din sezonul al patrulea, care a interpretat magistral piesa lui Beyonce, „Halo”.

Cookies