Cinci tineri au pus bazele unei grădiniţe „tech“ în Bucureşti

de:
20 dec. 2015
0 Afișari
Cinci tineri au pus bazele unei grădiniţe „tech“ în Bucureşti

Vlad Andrei, Maria Varvaroi, Dumitriţa Roşca, Emma Vidaeff şi Mădălina Marinescu, cinci antreprenori cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, au deschis anul acesta grădiniţa Teko Kin­­der­gar­ten în Bucu­reşti, care se bazează pe acti­vităţi practice şi pe componenta de tehnologie.

„În curriculumul Teko Kinder­garten are loc o fuziune a disciplinelor. Activităţile, tot timpul practice, sunt gândite în aşa fel încât să combine mai multe obiective de dezvoltare a copilului. Astfel, obiectivele de dezvoltare (exersarea gândirii logico-matematice, dezvoltarea vocabularului sau dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi feedback, a abilităţilor sociale) sunt înglobate în activităţi practice ce aparţin de proiecte şi care se adaugă la tema săptămânală studiată“, spune Vlad Andrei, CEO-ul şi unul dintre fondatorii Teko Kindergarten.

El are o experienţă de peste 10 ani în antreprenoriat, în special în zona programelor educaţionale. Maria Var­varoi, specializată în customer re­lationship management, este soţia lui Vasile Varvaroi, directorul general al traderului de cereale Cargill. Mădălina Marinescu are o experienţă de 10 ani în lucrul cu grupuri de copii din diferite medii sociale. Dumitriţa Roşca a condus, timp de 15 ani, o instituţie de învăţământ privată, iar Emma Vidaeff a lucrat în vânzări şi în customer relationship management timp de opt ani.

Sursa: Ziarul Financiar

Cookies